Türk takımlarının Devler Ligi hüsranı

Türk takımları Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği son 8 sezonda 47 maça çıkarken sadece 9 galibiyet aldı. 47 gol atıp, 97 gol yedi.

Türk takımlarının Devler Ligi hüsranı
Türk takımlarının Devler Ligi hüsranı
GİRİŞ 17.09.2021 10:35 GÜNCELLEME 17.09.2021 23:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Borussia Dortmund'a evinde 2-1 yenilirken, sergilediği futbolla gelecek için umut verdi. Ancak Türk takımlarının Devler Ligi'ndeki hüsranı giderek büyümeye devam ediyor.

Temsilcilerimiz bu önemli organizasyonda mücadele ettiği son 8 sezonda 47 maça çıkarken sadece 9 galibiyet elde edebildi. Takımlarımız buna karşın sahadan 24 kez yenilgiyle ayrıldı. 14 maç ise berabere sonuçlandı.

Söz konusu sezonların 5'inde Galatasaray, 3'ünde ise Beşiktaş mücadele etti. Şampiyonlar Ligi'ndeki son 47 maçta 47 gol atabilen Türk takımları, kalesinde ise tam 97 gol gördü.

Öte yandan Devler Ligi'nde sadece futbol ve sonuç olarak değil fiziki açıdan da rakiplere boyun eğiyoruz. Türk takımlarının son 43 Şampiyonlar Ligi maçının 42'sinde rakiplerinden daha az koşması dikkat çekti. 

YORUMLAR 9
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener gidemiyor diye dalga gecenler nerdesiniz
    Cevapla
  • Alp54 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülke puanını düşürmekle meşguller, son 3 senede 11.likten 17.liğe düştük.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden hüsran olsun ki 3 takım da çok iyi oynadı. Beşiktaş beceriksiz fener de sanssizdi sadece.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın son 5 yılı çok iyi ama Galatasay hep 4 gol yiyerek yeniliyordu. Bana kızanlar internetten lütfen Galatasaray ve BJK Şampiyonlar ligi maçlarını araştırsınlar. 2014 - 2015 | Gruptan çıkamadı D Grubu Galatasaray - Anderlecht: 1-1 Arsenal - Galatasaray: 4-1 Galatasaray - Borussia Dortmund: 0-4 Borussia Dortmund - Galatasaray: 4-1 Anderlecht - Galatasaray: 2-0 Galatasaray - Arsenal: 1-4 Sadece 1 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi tarihinde en unutmak isteyeceği sezonlarından birini geride bırakmıştı.
    Cevapla
  • hahahaha 2 yıl önce Şikayet Et
    geçmişe takılıp kalmissiniz. o ülke puanları son 5 yıl içinde geçerli. miladdan önceki başarı 'dan bize ne.unutun artık ve önünüze bakın. umarım bu sene birşeyler olur yoksa türk takımları çok şey kaybedecek.
    Cevapla
  • ------ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs lide gelip sana sniejder ve drogbali zamaninda ilk sene son 16 sonraki senede son 8 yani çeyrek final oynadığı zamanı anlatınca sen ne cevap vericeksin . O zmnda ne fener ne bjk vardı . Boş yapıyorsun kısacası
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki puanın en büyük katkısı olan takım Galatasaraydır. ne zaman Galatasarayın topladığı kadar puan toplar diğer takımlar o zaman bu cümleleri kurabilirsin. Galatasaray yenilsin diye bi göbek atmadığınız kaldı zaten
    Cevapla
  • Alp54 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle ittire kaktıra şampiyon olursan öyle olur tabi.
    Cevapla
  • Murat91 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın geçen sene oynadığı futbola laf ediyorsunuzda futbolu birde canlı izleseniz 2dk görüntülerle yorum yapmasanız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle