Nihat Özdemir: Kuzu kuzu gelip oynayacaklar!

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınması için yapılan başvuru sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi.

Nihat Özdemir: Kuzu kuzu gelip oynayacaklar!
Nihat Özdemir: Kuzu kuzu gelip oynayacaklar!
GİRİŞ 07.05.2021 11:15 GÜNCELLEME 07.05.2021 15:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekibi Aston Villa, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile Chelsea'yi karşı karşıya getirecek olan 'İngiliz finali'nin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan alınması için başvuruda bulunmuştu.

Sky Sports'un haberine göre, Türkiye'deki corona virüsü vakalarını bahane eden Aston Villa'nın UEFA ve FA'e başvuruda bulunduğu belirtildi.

UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Pedro Pinto, "Şampiyonlar Ligi finalinin Birleşik Krallık'ta olma ihtimaline dair İngiliz basınında spekülasyonlar görüyorum. UEFA'nın Finali İstanbul'dan alma planı olmadığını söyleyebilirim." demişti.

"GELİP OYNAYACAKLAR..."

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise, Akşam Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Kuzu kuzu gelip oynayacaklar. Her şeyimizle finale hazırız. Bütün tedbirler alınmış. UEFA ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hiçbir şekilde başka yere alınması söz konusu olamaz."

"Manchester City aynı zamanda İngiltere'nin şampiyonu, Chelsea de önemli bir takım. Real Madrid gibi bir dünya devini yenerek finale kaldılar. Sportif anlamda çok güzel bir maç izlettirecekler. Seyircili maç olacağı için. Dünya uzun süredir böyle bir tabloyu özlemişti. Stadımız çok güzel. Zemini olsun, giriş çıkış, bütün şartlar tamamen sağlık kurullarına uygun şekilde planlanmış durumda. Her türlü tedbiri aldık"

YORUMLAR 21
  • Metin Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kuzu kuzu gelmeslerse sen cıkıp acıklama yapacakmısın. abi nekadar meraklıyız.
    Cevapla
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    kendi ülkelerinde oynamak istiyor adamlar.. bir yönden haklılar. biz olsak aynısını isterdik. aynı ülkenin iki kulübü ise kendi çöplüklerinde bitirsinler şu işi. hatta 2022'yi Türkiye'ye verelim diyorlardı.. inat etmek mantıksız.
    Cevapla
  • ssd 2 yıl önce Şikayet Et
    bizler içerideyken türistlerin dolanması mantık hatası degil mi kendi vatandaşına bir haksızlık degil mi bu
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimile avrupaya katlılmak anca bir hayal kırıklıgı olur..
    Cevapla
  • Muhtemelen 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hazır fırsat eline gelmişken bırak yapsınlar maçlarını orada. Bizim buradaki kısıtlama haydutları yetmiyormuş gibi bir de onların derdini mi çekeceğiz.
    Cevapla
  • gokturk 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul, ingiliz mutasyonu işgaline uğrayacak. Yazık bu millete, bakın kapandık neler çekiyor insanlar. Siz 1 günde 1 maçta tüm tedbirleri yok edeceksiniz. Bırakın bu maddiyat, gösteriş işlerini, CL şampiyonu İstanbul halkının Türk milletinin sağlığından önemli mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle