Gözler UEFA'da! İstanbul için tehlike

UEFA; Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi'nden atarsa İstanbul'daki final maçı tehlikeye giriyor.

Gözler UEFA'da! İstanbul için tehlike
Gözler UEFA'da! İstanbul için tehlike
GİRİŞ 20.04.2021 08:56 GÜNCELLEME 20.04.2021 08:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın 12 kulübünün Süper Lig projesini duyurduktan sonra Şampiyonlar Ligi'ne gelecek sezondan itibaren katılmamaları krize neden oldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde olan Real Madrid, Manchester City ve Chelsea için men konusu gündeme geldi.

Alman basınından Bild, UEFA'nın bu hafta Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'yi men etmesi halinde uygulayacağı iki yol haritasının olduğunu duyurdu.

İLK İHTİMAL: PSG ŞAMPİYON

İlk plana göre Real Madrid - Chelsea, PSG - Manchester City eşleşmeleri, 3 kulübün men edilmesi nedeniyle ortadan kalkacak. Bu gelişmenin ardından Fransız ekibi Paris Saint Germain'e kupa verilecek. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde, İstanbul'da oynanacak final de ortadan kalkmış olacak.

İKİNCİ İHTİMAL: 3 TAKIM KATILACAK

İkinci plana göre ise Real Madrid, Chelsea ve PSG'nin çeyrek finalde elenen Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Porto turnuvaya dahil edilecek. Şampiyonlar Ligi yarı finalden devam edecek.

UEFA'nın iki ihtimal üzerine bu hafta görüşeceği ve cuma gününe kadar son kararını vereceği belirtildi. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki psg kurulan lige katılmayacak
    Cevapla