Zidane: Asla Ferguson olmayacağım

Zinedine Zidane, La Liga devinde uzun yıllar boyunca kalmayacağını düşünüyor.

Zidane: Asla Ferguson olmayacağım
Zidane: Asla Ferguson olmayacağım
GİRİŞ 10.12.2020 20:23 GÜNCELLEME 10.12.2020 20:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, İspanyol devinde uzun yıllar boyunca kalacağı gibi bir düşünceye sahip değil.

Zidane'ın ekibi, beklenmedik şekilde zorlandığı Şampiyonlar Ligi grup aşamasında bir üst tura son maçta Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 yenerek çıkmayı başarırken, performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Fransız teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zidane, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Manchester United'ın efsane hocası Alex Ferguson'un İngiliz ekibindeki 27 yıllık kariyerine atıfta bulunurken, "Asla Real Madrid'in Ferguson'u olmayacağım. Bu bir gerçek. Real Madrid'de ne kadar kalacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında kafa yormuyorum." dedi. 

Real Madrid'le daha önce üç kez Şampiyonlar Ligi ve iki kez La Liga kazanan 48 yaşındaki antrenör "Bu kulüpte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. En zor koşullarda dahi mutlu olmayı seviyorum. Madrid'de uzun zamandır yaşıyorum ve bunun bir süre daha devam etmesini istiyorum." şeklinde konuştu.

La Liga'da bu sezon 11 maçta 20 puan toplayan ve dördüncü sırada yer alan Real Madrid, 12 Aralık Cumartesi günü ezeli rakibi Atletico Madrid'i ağırlayacak. 

YORUMLAR 1
  • Ferguson 3 yıl önce Şikayet Et
    İstesen de olamazsın.
    Cevapla