Romanya Futbol Federasyonu'ndan Coltescu açıklaması

Romanya Futbol Federasyonu PSG - Başakşehir maçında ırkçı söylemde bulunan maçın 4. hakemi Sebastian Coltescu ile ilgili açıklamada bulundu.

Romanya Futbol Federasyonu'ndan Coltescu açıklaması
Romanya Futbol Federasyonu'ndan Coltescu açıklaması
GİRİŞ 09.12.2020 10:01 GÜNCELLEME 09.12.2020 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PSG - Başakşehir maçında yardımcı antrenör Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunan Rumen 4. hakem Sebastian Coltescu ile ilgili Romanya Futbol Federasyonu açıklamada bulundu.

 

 

Yapılan açıklamada her türlü ırkçı ve yabancı düşmanlığının karşısında olduklarını belirterek Coltescu ile ilgili kararın maç raporunun çıkmasıyla alacaklarını açıkladı.

Açıklama şu şekilde:

 

 

"Romanya Futbol Federasyonu olarak PSG - Başakşehir maçında yaşananları izliyoruz. Maç raporunun belli olmasından sonra kararımızı açıklayacağız. Romanya Futbol Federasyonu ırkçılığa karşı kesin tavrını belirtmiştir."

YORUMLAR 2
  • Muşlu Selahattin 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman toplumun da ırkçılık yoktur inanmayanlar gitsinler kurban bayramı ında Mekke’de bütün renklerde insalar var üstünlük takvadadir başka da yoktur
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Islamın güzelliği bir kere daha ortaya çıkıyor. Adamlar aynı dinden birbirlerine ırkçılık yapıyor. Bizde binlerce km ötede herkes birlikte yemek yiyor. Birlikte tavaf ediyor. Afrikaya gidince birlikte zaman geciriliyor.
    Cevapla