Demba'dan Fransızlar'a flaş Erdoğan cevabı!

Başakşehir'in Senegalli forveti Demba Ba, Cumurbaşkanı Erdoğan hakkında Fransız Le Parisien Gazetesi'ne tokat gibi cevaplar verdi.

Demba'dan Fransızlar'a flaş Erdoğan cevabı!
Demba'dan Fransızlar'a flaş Erdoğan cevabı!
GİRİŞ 28.10.2020 18:47 GÜNCELLEME 28.10.2020 18:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Başakşehir'in yıldız golcüsü Demba Ba, Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG maçı dolayısıyla Fransa'dan Le Parisien Gazetesi'ne bir röportaj verdi.

Çocukluğundan beri PSG'yi tuttuğunu söyleyen Demba Ba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı Avrupa'da haksız bir yaklaşım olduğunu belirtti.

İşte Demba Ba'nın sözleri;

 

 

"AVRUPA'NIN ANLATTIĞI VE BENİM GÖRDÜĞÜM ERDOĞAN ÇOK FARKLI"

Oynadığım kulübün değerlerinin farkında olmam da çok önemli. Batı'da söylendiği gibi Erdoğan bir diktatör olsaydı, Başakşehir sürekli şampiyon olurdu. Başkan Erdoğan'ın Başakşehir ile özel bir bağı var ancak herhangi bir şeye müdahalesi yok. Avrupa'nın anlattığı Erdoğan, benim gördüğüm Erdoğan değil. Ben ona karşı değilim.

 

 

Geçen sezon tarihteki ilk şampiyonluğumuzu kazandıktan sonra tekrar başlamak kolay olmadı. Geçen sezon çok uzun sürdü ve fazla ara olmadan başladık. Tekrar zirveye doğru gitmek için her şeyi yapıyoruz.

"ARKA MAHALLELERDE BÜYÜDÜM"

Çocukluğumda arka mahallelerde büyüdüm ve bu benim içgüdülerimi, dikkatimi geliştirdi. Alçakgönüllü bir aileden geliyorum. Hırs ve direnç benim bir parçam çünkü iniş çıkışlarla yaşayan bir insanım.

En azından 2 sezon daha oynayıp sonrasına bakmak istiyorum. Daha sonra kulüpte yöneticilik pozisyonunda olmayı arzuluyorum.

"BEŞİKTAŞ'TA İYİ OLACAK DEDİLER"

Çin'e gitmeden önce 3 ayda 3 teklifi reddetti çünkü gitmek istemiyordum. Çinliler vazgeçmedi ve Beşiktaş da çok iyi para kazanacaktı. Sonra Türkler bana, 'Senin için iyi olacak' dediler. Menajerim de hayatım boyunca bir daha böyle bir teklif almamın zor olduğunu belirtti. Sonunda imza attım ve yeni bir kültür öğrenirken, bacağımı kırana kadar 35 maçta 29 gol atarak harika bir istatistik yakaladım.

"NEFRET DÜNYASINDA YAŞIYORUZ"

Irkçılık bir futbol probleminin ötesinde, toplumların problemi. Dünyanın üst düzey yetkilileri onunla savaşmak için yeterince etkili değil. Nefret dünyasında yaşıyoruz. İnsanları yaptıkları şeyler için değerlendirmemiz lazım, oldukları kişi için değil. Oyuncular sorumluluk almalı ve ırkçılık durumunda 22 kişi sahadan ayrılmalı.

Umarım bu pandemi bir an önce sonra erer. Kişisel olarak evde çocuklarımla birlikte olduğum için garip şekilde hayatımın en güzel zamanlarından birini geçirdim ama umarım bir an önce biter. (Sporx)

YORUMLAR 14
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip BABA Dem BABA ...
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip BABA Dem BABA ...
    Cevapla
  • ADAM gibi ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    kim benim ülkeme karşı nefret art niyet düşmanca tavırlar içindeyse saman altindan su yürütüyorsa Allahindan bulsun inşallah
    Cevapla
  • Reisss 3 yıl önce Şikayet Et
    Senegalli bir adam bunu anlıyor . Ama içimizdeki sadece bir ideolojiye oy veren kesim anlamıyor . Ama anlatacağız . Hakkin yanında olacağız .
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki ideolojiye oy veren kesim anlamıyor diyorsun hayır bal gibi anlıyorlar onlar inkar ettikleri için bizde anlamadıklarını zannediyoruz. İnkar'ı Şöyle anlatırsak kafir inanmadığı için değil inkar ettiği için kafirdir.
    Cevapla
  • zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    senegalli adam derkren ?o adam sarhos bjk tribünleri ne tekbir cektirmis adam tabi hepsi sarhos degil bizde besiktasliyiz ...
    Cevapla
  • ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme girmek için ısrar edenler var. Allah Cehennemi boşuna mı yarattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle