Real Madrid'e evinde büyük şok!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Shakhtar Donetsk, Real Madrid'i deplasmanda yenerek büyük bir sürprizin altına imza attı.

Real Madrid'e evinde büyük şok!
Real Madrid'e evinde büyük şok!
GİRİŞ 21.10.2020 22:22 GÜNCELLEME 21.10.2020 22:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi B Grubu'dan İspanyol ekibi Real Madrid ile Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşı karşıya geldi. Madrid'de Estadio Alfredo Di Stefano'da oynanan karşılaşmayı 3-2'lik skorla Shakhtar Donetsk kazandı.

Shakhtar Donetsk'e galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Tete, 33. dakikada Raphael Varane (kendi kalesine) ve 42. dakikada Manor Solomon kaydetti. Real Madrid'in golleri 54. dakikada Luka Modrid ve 59. dakikada Vinicius Junior'dan geldi. Real Madrid'in 90+2'de Valverde ile attığı bir gol, VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.



1988-99'DAN SONRA İLK KEZ

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid, 1998/99'dan sonra (8 maç) ilk kez bir Ukrayna ekibine kaybetti. Ayrıca Real Madrid, Sergio Ramos'un olmadığı 8. Şampiyonlar Ligi'nde 7. kez mağlubiyet yaşadı.



VINICIUS JR. TARİHE GEÇTİ

Real Madrid'de oyuna girdikten 14 saniye sonra fileleri havalandıran Vinicius Jr., Şampiyonlar Ligi'nde en hızlı gol atan yedek futbolcu olarak tarihe geçti.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'na 3 puanla başlayan Shakhtar Donetsk gelecek hafta Inter'i ağırlayacak. Real Madrid ise Mönchengladbach'a konuk olacak.

YORUMLAR 9
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    siz halen bu sonuçları spor futbol sonuçları olarak görün. milyarlarca dolar avro dönüyor bahislerde. şampiyonlar liginin vereceği paraların on katını kaldırıyorlar el altından
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene Terim, Real karşısında kötü futbolu eleştirenlerle "Reali, PSG'yi yenemediğmiz için özür dileriz" diye dalga geçiyordu. 8 as oyuncusu olmayan Shaktar!ın ne yaptığını görünce inşallah birazcık olsun utanmıştır.
    Cevapla
  • ali veli 3 yıl önce Şikayet Et
    türk takımlarından böyle galibiyetler bekliyoruz.
    Cevapla
  • Sebepsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gitti Real bitti
    Cevapla
  • Yık 3 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gittikten sonra bişe oldu nedense
    Cevapla
  • Emrullah 3 yıl önce Şikayet Et
    İddaa dan daha fazla kazanmıştır Real ,Futbol sadece sahada oynanmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle