PAOK hocası Ferreira: "En iyi oyunumuzdu"

PAOK Teknik direktörü Abel Ferreira, temsilcimiz Beşiktaş ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada sahada daha çok isteyen taraf olduklarını ve en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi.

PAOK hocası Ferreira: "En iyi oyunumuzdu"
PAOK hocası Ferreira: "En iyi oyunumuzdu"
GİRİŞ 26.08.2020 00:16 GÜNCELLEME 26.08.2020 00:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

PAOK Teknik Direktörü Abel Ferreira, temsilcimiz Beşiktaş'ı 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi dışına ittikleri maçın ardından konuştu.

Ferreira, çok çalıştıklarını vurgularken, "Beşiktaş maçı için çok çalıştık, güçlü bir grup, güçlü bir ruh oluşturduk. Bu galibiyet sadece oynayan oyuncuların değil, tüm oyuncularımın başarısı. Takımın gösterdiği performanstan çok memnunuz. Herkes en iyi performansını gösterdi" dedi.

Bir sonraki turda rakip seçmediklerini de söyleyen Portekizli hoca, "Bizim bir rüyamız var ve sonuna kadar zorlayacağız. Tarih yazmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Paok 18 yaşında topçuyu oynatıyor 2 gol 1 asist . Bjk alt yapısında sağ bek yok mu. İnanın amatör bir sağ bek olsaydı maç farklı olurdu.
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı grubu zaten yunan, yunanı yemelerini beklemek ise ütopyadır. Hele de böyle zaman da hangi ülkenin takımı daha milliyetçi imiş bunun sınavı verildi ve görüldü..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa çok çalışmışlar beşiktaş da size çalıştı türkiyede binlerce insan da beşiktaşa çalışıyor para topluyor yine toplarlar yani herkes bir şekilde çalışıyor spor konusunda biz adam olmayız
    Cevapla
  • Ercan 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarın akşam TV ye çıkın para dilenin eeee Ferrari ye nasıl binecek ağalar kerizler sağolsun
    Cevapla
  • Vatmil 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendin cal kendin oyna ...al sana turk futbolu haydeee kendi km ligine ne isimiz var boyle organizasyonlarda...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle