Almanların kirli propagandasına Nihat Özdemir'den cevap!

Alman basını tarafından yapılan propaganda haberlerinde Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınıp, Almanya'ya verileceği iddia ediliyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir bu iddialara cevap verdi.

Almanların kirli propagandasına Nihat Özdemir'den cevap!
Almanların kirli propagandasına Nihat Özdemir'den cevap!
GİRİŞ 31.05.2020 12:21 GÜNCELLEME 31.05.2020 12:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son günlerde Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınıp, Almanya'ya verileceğine dair Avrupa basınında yoğun bir haber trafiği var.

 

 

Alman basını tarafından da bir propagandaya dönüştürülen bu haberlerle Türkiye'nin koronavirüsle mücadele konusunda Avrupa'nın yıldızı oluşu göz ardı edilmeye çalışılıyor. Futbol liglerini erken oynatmaya başlayan Almanya'nın bu konuda daha başarılı olduğu ve Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınıp, Almanya'ya verileceği iddia ediliyor.

Bu konu TFF'ye soruldu. Başkan Nihat Özdemir, yapılan spekülatif haberlere yönelik TFF sitesinden bir açıklama yapmaya gerek görmediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 

 

HER DURUMDA KAZANÇLI

"Bu haberler maksatlı şekilde çıkartılan haberler. Kirli propaganda amacıyla yapılıyor. Hiçbir şey belli değil. 17 Haziran'da UEFA toplantısı var. Orada görüşeceğiz. Herkes emin olsun ki Türkiye bu işten bir şey kaybetmeyecek. Her durumda en kazançlı çıkacak."

BİZ DAHA İYİYİZ

Almanya ile Türkiye arasındaki koronavirüs tablosu, ülkemizin bu konuda daha başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Nüfusu hemen hemen birbirine eşit olan (83 milyon) iki ülkede vakalara göre ölüm oranlarında da Türkiye'nin çok başarılı olduğunu rakamlar net şekilde gösteriyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerine göre firsat buldukca yaziyorum.Almanlar asla kendinden ba$ka hic bir millete ayni göz hizasinda bakmaz.Fa$izm bunlarin milli duygularinda var kültürleri öyle.Diger insanlari milleti a$agilamak kötülemek gibi asla iyle$miycek Kronik bir hastalik var bunlarda.Siz bakmaynin bunlarin hak hukuku gukuk gibi kavramlarina hep ama hep kendileri icindir.hitler ikinci dünya savasini kazansa idi her yerde heykelleri olcakti.Bu gün bir sava$ durumunda bunlar bir bin tane hitler cikartir.Cünki o günden bu güne cogaldilar.
    Cevapla
  • Eser 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gelmezler. Bende istemiyorum gelmelerini zira bu sene hiç bir şeyin tadı yok. Bu sene ki şampiyonlar liginin şampiyonu da kimsenin umurunda değil. O yüzden daha güzel günlerde ki şampiyonanın finalini üstlenirsek bizim için daha iyi olacak. Bu finalin bize hiç bir getirisi olmaz.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yayın hakları da var onu da hesaba kat. Onlar da bize ait,öyle kolay feda etmemeliyiz.
    Cevapla
  • tito 3 yıl önce Şikayet Et
    8600 ölüsü olan Almanya ve ikinci dünya savaşından sonra özgürlüğünü yitiren basını 4515 ölüsü olan Türkiyeden k19 sebebiyle maçların Türkiye den alınıp kendisinde oynanmasını istiyor neresinden baksan komedi tiyatrosu.Bunlar ya hiç matematik bilmiyor yada dayak yememiş buyursun alsın UEFA canı çok istiyorsa
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyircisiz oynanacak maç. Türkiye de olsa ne olur, Almanya da olsa ne olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gelmesinler onların parasınada coranavirüsüne de ihtiyacımız yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle