Tuchel açıkladı! 'Mbappe, Neymar ve Cavani...'

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tuchel açıkladı! 'Mbappe,  Neymar ve Cavani...'
Tuchel açıkladı! 'Mbappe, Neymar ve Cavani...'
GİRİŞ 10.12.2019 19:40 GÜNCELLEME 10.12.2019 20:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın zorlu bir rakip olduğunu kaydeden Tuchel, "Şampiyonlar Ligi'nde rahat bir konumdayız. Zor bir gruptu. İstanbul'da ve Brugge'de zor maçlara çıktık. Şimdi son maçımızdan da alnımızın akıyla çıkmanın arifesindeyiz. Büyük güvenimiz var. Galatasaray gibi büyük bir kulüple karşılaşacağımız için, zor bir maça çıkacağız. Galatasaray'ın konumu, bizim için zor bir maç olduğu gerçeğini değiştirmez" dedi.

 

 

"MBAPPE VE NEYMAR OYNAR"

Küçük bir rotasyon yapmayı düşündüğünü söyleyen Alman hoca, "Belki biraz rotasyon yaparız. Mbappe ve Neymar büyük ihtimalle oynar. Bazı oyuncularımızın riske atılmaması için oynamaması söz konusu ama takımı çok değiştirmek istemiyorum. Sonuçta Parc des Princes'te oynarken, taraftarın önüne iyi bir takım çıkarmalıyız" ifadelerini kullandı.

 

"YARIN İÇİN HAZIR OLDUĞUMUZA İKNA OLDUM"

Bugün iyi bir antrenman gerçekleştirdiklerini ve yarınki maç için iyi durumda olduklarını vurgulayan Tuchel, "Takımım Montpellier karşısında çok zorlu bir maç oynadı. Yoğunluğu ve atmosferi ile Şampiyonlar Ligi maçı gibiydi. İyi bir zihniyet gösterdik. Bu gibi maçlar gelişmek için fiziksel ve zihinsel olarak gereklidir. Kazanma konusunda açlığımızı, o seviyede olma yeteneğimizi gösterdik ve yarın için hazır olduğumuza kesinlikle ikna oldum" ifadelerini kullandı.

"KADROYA YARIN KARAR VERECEĞİZ"

Galatasaray karşısına çıkacak kadroyu yarınki antrenmandan sonra belirleyeceklerini söyleyen Thomas Tuchel, "Kadro belki değişir ama fazla değil. Montpellier maçındaki gibi Mbappé, Neymar, Di Maria, Icardi gibi dört hücumcuyla tekrar oynamamız mümkün. Belki yarın da aynı şeyi yaparız. Yarın sabah saat 11: 00'deki antrenmandan sonra karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

"EDINSON CAVANI'YE SÜRE VERMEYİ PLANLIYORUM"

Sakatlığı dolayısıyla formasından bir süredir uzak kalan Uruguaylı forvet Edinson Cavani'ye yarın şans vermeyi planladığını açıklayan Tuchel, "Cavani, harika bir profesyonel, iyi çalışıyor. O her zaman olumlu. Gerekli olduğunda sahada olmak için çalışıyor. Hala biraz ritimden yoksun, sorun bu. Bugünkü antrenmandan sonra yarınki antrenmanda da reaksiyonu beklemeliyiz. Mümkünse, ona yarın birkaç dakika vereceğim. Bu gerekli ve o bunu hak etti" diye konuştu.

KEYLOR NAVAS: KAZANMAK İSTİYORUZ

Yarınki mücadele için motive olduklarını söyleyen kaleci Keylor Navas, "Mutluyum çünkü motive olduk, kazanmak istiyoruz. Zor olacak, ama kazanacak en iyi oyuncularımız var. Çok iyi oyuncuların olduğu bir takımdayım, bu grupta çok fazla kalite var.Olabildiğince ileriye gitmek için her şeyimizi vereceğiz" dedi.

YORUMLAR 1
  • ngs 4 yıl önce Şikayet Et
    özetle öyle de böyle de sağlayacağız diyor
    Cevapla