Clinton Mata: 'Hayatımda böylesini yaşamadım...'

Club Brugge'ün yıldızlarından Clinton Mata, Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda yaptıkları maçta atmosferin çok zorlu olduğunu söyledi.

Clinton Mata: 'Hayatımda böylesini yaşamadım...'
Clinton Mata: 'Hayatımda böylesini yaşamadım...'
GİRİŞ 27.11.2019 18:42 GÜNCELLEME 27.11.2019 18:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Club Brugge ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede golün ardından kırmızı kart gören Clinton Mata, Türk Telekom Stadı'ndaki atmosfere değindi.

Çok zorlu bir atmosferde oynadığını söyleyen Angolalı oyuncu, "Hiçbir oyuncu Galatasaray'ın stadında oynadıktan sonra rahat uyuyamaz. 5 metreden bile birbirimizi duyamıyorduk. Hayatımda daha önce hiç yaşamadığım bir deneyimdi" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A KIRMIZI ÇIKMALIYDI"

Galatasaray'ın çok sert oynadığını kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, "Maçta birçok noktada dirsek yedim, Galatasaray'a kırmızı çıkması gerekiyordu. Kulübümüzün 'Yürek koymazsan kazanamazsın' sloganı var ve biz bunu başardık. Sonuçta galibiyeti biz daha çok hak ettik. Galatasaray'ın pozisyonu yok, biz 4-5 tane çok önemli pozisyon bulduk" diye konuştu.

90+2'de gelen gol sonrası köşe gönderini tekmelediği için gördüğü kırmızı kartla ilgili de konuşan Mata, "Bir hata yaptım ve sonucunda kırmızı çıktı. Futbolda duygularını kontrol edemediğin böyle anlar oluyor. Sonra takımım gol de yiyebilirdi, 9 kişiyle maçı bitirebildikleri için mutluyum" dedi.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 18
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu atmosfer haberini. Adamlar puan aldı gidiyo biz atmosferimiz nasıldı diye övünüyoruz
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    yürü be koçum sen milyonluk eşeklerle sahaya çık adamlar asgari ücretle oynasınlar atmosferden bahset bu da tamamen taraftarın hakkı hiç bir futbolcunun hakkı degil muslera ömer hariç
    Cevapla
  • Jess 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ya senelik verilen parayla müthiş bir alt yapı merkezi kurulsa olmazmıydı sanki.Biz futbolcu üretemedikten sonra ezilmeye mahkumuz.
    Cevapla
  • Selocan16 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz şu atmosfer muhabeti yapmaktan.Adamlar çoğu macta eziyor siz hala atmosferden bahsediyonuz.Bide şu avrupadan futbolcu musvettelerini getirip avantalari ceplerine indirenlerden hesap sorun.Ben olsam federasyon un yerine ulkeyi yabanci çoplugu yapmayi yasaklarim.28 yas ve enaz 6 mac milli olmus kriteri getiririm.Altyapiya yonelir altyapiyi da spor akademisi bitirmis altyapisi futbol olan antronorleri getiririm.Eski futbolculari hemen alt yapilardan ve kuluplerden uzaklastiririm.İstisnalar hariç.
    Cevapla
  • mmed 4 yıl önce Şikayet Et
    kuru gürültü kardeşim. Sonuç ! elde var negatif
    Cevapla
  • Hayri 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep ayı hatayı yaparsan hep aynı sonuç doğar. GS, BJK, FB pahalı yabancı futbolcularla dolduruldu, ve borçlandırıldı. Bu takımlar alacaklı gibi değil, borçlu gibi sahaya çıkıyorlar. Bu takımlar ne zaman bütün yabancıları gönderip Türklerden bir takım kurarlarsa, o zaman bir şeyler düzelmeye başlar. Bunu ilk yapan takım diğerlerine fark atar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle