Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

3 maç sonunda 1 puanla grupta son sırada yer alan Galatasaray, henüz umutlarını tüketmedi.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?
Galatasaray gruptan nasıl çıkar?
GİRİŞ 23.10.2019 09:34 GÜNCELLEME 23.10.2019 09:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Galatasaray, kendi sahasında İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu. Real Madrid'e galibiyeti getiren golü 18'inci dakikada Kroos kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray bir puanla grubun son sırasında kalırken, Real Madrid ise 4 puanla ikinci sıraya yükseldi.

A Grubu'nda oynanan diğer maçta PSG ile Club Brugge Jan Breydel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Fransız ekibi 7 ve 63'üncü dakikalarda Icardi, 61, 79 ve 83'üncü dakikalarda da Mbappe'den bulduğu gollerle rakibini 5-0'lık skorla geçti. Bu sonuçla PSG 9 puanla gruptaki liderliğini sürdürürken, Club Brugge ise 2 puanla 3'üncü sıraya geriledi

A Grubu puan durumu

1- PSG / 9 puan
2- Real Madrid / 4 puan
3- Club Brugge / 2 puan
4- Galatasaray / 1 puan

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Grup aşamasının ilk yarısını 1 puan ile son sırada noktalayan Galatasaray'ın umudu ise halen sürüyor.

Cim Bom, sıradaki maçında 6 Kasım'da Madrid'e gidecek. Cim Bom burada kaybetse bile Avrupa Ligi şansı devam edecek. 22 Kasım'da Brugge'u ağırlayacak olan Aslan, taraftarının önünde kazanırsa umutlarını son karşılaşmaya taşıyacak.

Galatasaray, Real Madrid'i bekleyecek

Galatasaray, 11 Aralık'ta Fransa'ya gittiğinde yüksek ihtimalle şu an 3. sıradaki Brugge'a 7 puan fark atan PSG, gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Eğer bu senaryo gerçekleşirse 3. sıradan Avrupa Ligi biletini, Real'in alacağı sonuçlara göre de küçük bir mucize gerçekleşirse üst tura çıkma şansını yakalayacak. Bir diğer ihtimalde ise 6 Kasım'da Madrid'i devirip Brugge ve PSG maçlarında alacağı 2 galibiyet ile rahatlıkla son 16'ya çıkabilecek.

YORUMLAR 17
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    2 tane turk hakemi atayin bakin nasil cikiyomus gorun
    Cevapla
  • Asıl soru şu 4 yıl önce Şikayet Et
    Grup ta nasıl sonuncu olmaz
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sahasında seyircisinin önünde bırakın beraberliği yenilen bir takım nasıl olacakta çıkacak :) Yahu çıksa ne yapacak? Bırakın çıkmasın kardeşim. Futbol oynamayı öğrensinler. Terim alıştı tokatladığı futbolcularla maç almaya. Nerdesin Hasan, Terim hadi tokatlayın futbolcuları! Tüm dünya önünde Emre yi nasıl yerden yere vurdun gördük
    Cevapla
  • fenerr 4 yıl önce Şikayet Et
    hahaha
    Cevapla
  • konyalı fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    rövanş 6 kasımda.aklıma kötü şeyler geliyor 6 kasım denince
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle