Diagne'nin neden kadroya alınmadığı belli oldu

Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Paris Saint Germain maçı öncesi takımı ve Mbaye Diagne hakkında açıklamalarda bulundu

Diagne'nin neden kadroya alınmadığı belli oldu
Diagne'nin neden kadroya alınmadığı belli oldu
GİRİŞ 21.10.2019 17:30 GÜNCELLEME 21.10.2019 17:32

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile sahasında oynayacağı maçın kadrosunda yer almadı. Senegalli golcünün hocası Philippe Clement konu ile ilgili açıklamada bulundu

 

 

"DIAGNE'DEN ETKİLENMEDİM"

"Diagne'den son birkaç gün içerisinde antrenmanda çok az şey gördüm ve performansından etkilenmedim. Salı günü Vanaken ve Rits'in yanında kimin oynayacağına bekleyip karar vereceğiz"

 

 

"HALA ÇOK ERKEN"

"Aslında şu an 4 ya da 6 puan ile bambaşka bir durumda olabilirdik. Artık geçmişe bakmıyoruz. Hesap kitap yapmayacağız. İlk olarak PSG karşısına çıkacağız. Sonrasında ise cumartesi günü Standart Liege ile oynayacağız. Şu anda önemli olan tek şey bu. Hesap yapmak için hala çok erken. Çok zor bir grupta yer alıyoruz ve elimizden geleni yapacağız.

"KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK"

"PSG'ye karşı alacağıız bir puan harika olur, galibiyet ise mucize. Bu takım Real Madrid'i 3-0 yenmeyi başardı. Bence bu onları anlatmak için yeterli olmalı. Paris Saint Germain, Real Madrid'den 1 adım daha iyi durumda. Real Madrid'de aldığımız 1 puan beklediğimiz bir şey değildi. Bu maç, bu sezon kazanmamız gereken 4 maçtan biri. Takımım Madrid'de iyi bir performans sergiledi. Bu maç onlardan kendilerini kanıtlamalarını istiyorum. Oyuncularım sahaya her şeylerini vermek zorundalar. Sonrasını göreceğiz. Benim gözümde Club Brugge'un bu maç kaybedeceği bir şey yok. PSG bizden daha kaliteli bir ekip, fakat futbol 90 dakikalık bir oyun. Bir takım için bir sezonda tek bir mucize yeterlidir fakat biz çok daha fazlasını istiyoruz."