Mevlüt'ten PSG'nin sitesine G.Saray sözleri!

Fenerbahçeli golcü futbolcu Mevlüt Erdinç, Galatasaray - Paris Saint-Germain maçı öncesi Fransız ekibinin resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Mevlüt'ten PSG'nin sitesine G.Saray sözleri!
Mevlüt'ten PSG'nin sitesine G.Saray sözleri!
GİRİŞ 01.10.2019 11:29 GÜNCELLEME 01.10.2019 11:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

2009-2012 yılları arasında PSG forması giyen ve şimdilerde Fenerbahçe'nin başarısı için ter döken Mevlüt Erdinç, Fransız ekibinin Internet sitesine özel bir röportaj verdi. 

PSG'nin çocukken tuttuğu ve halen de tutmaya devam ettiği takım olduğunu söyleyen milli futbolcu, "Bu kulübü seviyorum. İstanbul'da sizleri ziyaret etmek büyük bir mutluluk. Küçükken PSG forması giymeyi hayal ediyordum. Bu şansı da yakaladım. Paris'le anlaşmadan önce birkaç kulüp beni istemişti. Fakat benim için PSG'den başkası yoktu. O forma, o renkler."

 

 

Unutamadığı anısı

"Parc des Princes'taki Marsilya maçlarıyla ilgili iyi anılarım var. Mutlaka kazanmamız gereken maçlar oluyordu. Taraftarların baskısını hissediyorduk. Bu maçlar onlar için çok önemliydi. 2-1'lik bir galibiyette attığım bir golü hatırlıyorum. O gün gol atacağımı biliyordum. Çok konsantre olmuştum. Formamın altında "Paris büyüleyici" yazılı bir tişört bile vardı. Golü taraftarlarla kutlamıştım. Ama Parc des Princes'teki her maç benim için özeldi. The Parc özel bir kulübün özel bir stadı. Hayatımın en harika zamanları."

 

 

Galatasaray - PSG maçı değerlendirmesi

"Galatasaray'ın Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Ama Fenerbahçe kadar değil. Türk futbolu çok gelişti. İyi bir lig, statları yeni. Harika bir maç olacağını düşünüyorum çünkü iki takım da kazanmak isteyecek. Harika oyunculara sahipler ama PSG'nin şansının çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Galatasaray iyi iç saha atmosferiyle biliniyor.Fakat PSG bunun üstesinden gelecektir. İlk 11 ve yedeklerde çok iyi oyuncuları var. Atmosferden etkilenmezler."

YORUMLAR 26
  • İrfan44 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuk Fransızmışsın Mevlüt.Yazıklar olsun sana.
    Cevapla
  • fransızliselileri 4 yıl önce Şikayet Et
    adam o formayı giymiş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz önce yönetiminizde ki liselilerin kim olduklarını bir araştırın. işiniz gücünüz boş boş atmak.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini dev aynasında görürmüş hicbir başarısı yök gittiği takımda kadroya giremiyor fenerbahçenin bi başarısı yök 10 senedir zavallı fbyi büyük sanıyor
    Cevapla
  • Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevlütcüm sen ilk önce git ismini değiştir, fıransız lakaplardan birtane takabilirsin mesela, veya Mesut Özil den ders al bence, GS bi Türk takımı, Türklük sadece isminde var kanında yok, olsaydı ne olursa olsun o kan karşı çıkar ve GS yi desteklerdin.. Ayrıca sadece büyük futbolcular büyük takımda oynar vede anlar Büyük takımın ne olduğunu, Ha şimdi diyeceksinki ^yaw bende Psg de oynadım, oda büyük^ yaw he he mevlütcüümm
    Cevapla
  • Hacı Ekici 4 yıl önce Şikayet Et
    adam değilmişsin ne deyim
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    "üstesinden gelecektir." buna mevlüt bu kadar mı Fransızsın olaya yazıklar olsun sana..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle