Jürgen Klopp: Oyuncularıma dedim ki...

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Barcelona'yı 4-0 yendikleri maç sonrası konuştu.

Jürgen Klopp: Oyuncularıma dedim ki...
Jürgen Klopp: Oyuncularıma dedim ki...
GİRİŞ 08.05.2019 01:23 GÜNCELLEME 08.05.2019 01:25

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Barcelona'yı 4-0 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldikleri maçı değerlendirdi.

 

 

Klopp, "Futbolda her şey yaşanabilir. Fantastik bir takımınız ve sansasyonel taraftarınız, atmosferiniz varsa böyle mucizeler yaratabilirsiniz. Bunu tarif etmemi istiyorsunuz. Büyük, kocaman, kırmızı bir yürek!" diyerek sözlerine başladı.

OYUNCULARINA SOYUNMA ODASINDA NE SÖYLEDİ?

 

 

"Anfield'da 'bir şey' var, bunu rakiplerimiz dahil herkes biliyor. Liverpool, burada asla pes etmez! Liverpool, asla bırakmaz. Liverpool, her zaman varını yoğunu sahaya koyar." diyerek sözlerini sürdüren Alman menajer, "Maçtan önce oyuncularıma gerçekleri söyledim açıkçası. "İmkansız ama bir şansımız var." dedim. Futbolda çok şey yaşadım. Dünyanın en iyi takımına karşı kazanmak çok zordur. Böyle kazanmak, imkansıza yakın..." ifadelerini kullandı.

Başarılı antrenör, "Saat 23.10. Bence çocuklar yataklarına gidip uyumuştur. Küfür edeceğim kusura bakmayın. Fakat, bu oyuncular .... canavar gibilerdi. Tüm bunu oyuncularım başardı." sözleriyle konuşmasını noktaladı.