Alex Telles'ten Türkiye ve Galatasaray itirafı

Portekiz Ligi'nde Porto forması giyen ve sergilediği performansla Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takip edilen Alex Telles, UEFA'ya verdiği özel röportajda Türkiye'deki günlerinden ve Galatasaray'dan da bahsetti. Brezilyalı futbolcu, sarı kırmızılı kulüpte yaşadığı şampiyonluğu ve kariyerindeki hızlı değişimleri anlattı.

Alex Telles'ten Türkiye ve Galatasaray itirafı
Alex Telles'ten Türkiye ve Galatasaray itirafı
GİRİŞ 16.04.2019 10:43 GÜNCELLEME 16.04.2019 10:44

Galatasaray'ın eski futbolcularından Alex Telles, UEFA'ya özel bir röportaj verdi.

 

 

"Kariyerim ve hayatımda her şey çok hızlı değişti. Brezilya'da Gremio'da yaklaşık 1 yıl oynadım ve hemen ardından Galatasaray'a transfer oldum. Çok hızlı bir geçiş süreci oldu. Türkiye'de ilk dönemlerimde adaptasyon sorunu yaşadım. Çünkü farklı bir kültür, farklı bir şehir ve farklı bir dildi. Ama kısa sürede adapte oldum ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşayarak iyi bir dönem geçirdim."

"PORTO'DA ŞEHİR VE KULÜP ARASINDA GÜÇLÜ BAĞ VAR"

 

 

"Porto'da şehir ve kulüp arasında çok güçlü bir bağ var. Kulüp, tamamen bu şehri temsil ediyor. Porto'da liman çok güzel, muhteşem bir şehir. Portekiz'de en çok sevdiğim yer D. Luis Köprüsü. Ayrıca Avenida dos aliados da beni çok etkiliyor."

"LIVERPOOL İLE ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK"

"Liverpool'un Salah, Mane ve Firmino gibi çok etkili futbolcuları var. Zorlu bir maç olacak. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

Porto, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a ilk maçta 2-0 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın rövanşı yarın akşam TSİ 22.00'de Portekiz'de oynanacak. (Futbolarena)