Semin: Önemli bir eksik olabilir ama...

Lokomotiv Moskova teknik direktörü Yuri Semin, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi ve maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Semin: Önemli bir eksik olabilir ama...
Semin: Önemli bir eksik olabilir ama...
GİRİŞ 17.09.2018 19:25 GÜNCELLEME 17.09.2018 19:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rus ekibinin teknik direktörü Yuri Semin, basın toplantısında şu sözleri kullandı;

''TARAFTAR BASKISINI PEK ÖNEMSEMİYORUZ''

 

 

Taraftar baskısına hazırlıklıyız. Galatasaray ile önceki maçımızı eski statlarında oynamıştık. Orada da baskıyı hissetmiştik. Taraftar baskısını pek önemsemiyoruz. Sadece maça bakıyoruz.

''SMOLOV VE HÖWEDES'İN SAKATLIĞI...''

Smolov'un sakat olması bizim için önemli bir eksik olabilir ama onun yerini doldurabileceğimiz oyunculara sahibiz. Höwedes antrenmanlarda iyi hazırlanıyor. Son durumuna maç öncesi bakacağız.

''FATİH TERİM'İ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM''

Fatih Terim ile birkaç kez karşılaşmıştık. Kendisini çok yakından takip ediyorum. Aynı tempoda başarılı devam etmesini temenni ediyorum.

''KURA ÇEKİMİNE BİZ DE SEVİNDİK''

Kura çekilişini biz de güzel karşıladık. Denk güçteki takımlarla oynayacağız. Zor maçlar oynayacağız ama kazanmak için şansımızı sonuna kadar deneyeceğiz. Fernandes'in tabii ki takımda kalmasını istiyorum. Ben her zaman en iyi oyuncularımı takımda tutmak isterim.

YORUMLAR 1
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gurupta 4 takimda iyi kura cektigini saniyor yarinki mac galatasaray 3 lokomotif 1 galatasarayi bu gurupta evinde yenecek takim yok ic maclarda 9 puan lokomotif deplasmaninda 1 puan toplam 10 puan ile galatasary gurupta cikar
    Cevapla