Cüneyt Çakır İtalyanları çileden çıkardı!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Juventus - Real Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır, maçta verdiği kararlarla İtalyanların tepkisini çekti.

Cüneyt Çakır İtalyanları çileden çıkardı!
Cüneyt Çakır İtalyanları çileden çıkardı!
GİRİŞ 03.04.2018 22:50 GÜNCELLEME 03.04.2018 23:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İlk yarıda İtalyan ekibinde forma giyen Bentancur'a gösterdiği sarı kartta SiyaH-beyazlı futbolculardan yoğun itiraz alan Çakır, 42. dakikada Juventus'un penaltı beklediği bir pozisyonda oyunu devam ettirmesinin ardından Juventus Stadyumu'nu dolduran 40 bine yakın İtalyan taraftarın tepkisini çekti. 

Özellikle 42. dakikada Casemiro'nun içinde bulunduğu ve Juventus'un penaltı itirazı yaptığı pozisyonu devam ettirmesiyle tribünler Cüneyt Çakır'ın her kararına ıslıkla tepki gösterdi.

 

DYBALA'YA KIRMIZI KART

Cüneyt Çakır, maçın ikinci yarısında, sarı kartı olan Paulo Dybala'ya, Carvajal'e yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarıyı gösterip Arjantinli yıldızı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

YORUMLAR 41
  • Anatolia 6 yıl önce Şikayet Et
    Kararlar doğru,avrupa tartışmiyor biz tartışıyoruz
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hakem avrupada başka,Türkiyede başka yönetiyor o penaltı posisyonları bizim ülkede olsa kesinlikle penaltı verirdi,kimsede birşey söyleyemezdi
    Cevapla
  • Mami77 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonada son maça yedek takımla çıkıp elenmemize sebep olan italyanlara iyi oldu. Karlı havada oynanan maçta galatasaraya elendiklerini bir türlü hazmedememişlerdi. Italyan hakemlerde zamanında bizi çok doğradı. Cüneyt kedi olalı bir fare tuttu.
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz Sevilla kalecisine bir bakın 2 gole de Almanlar değil kaleci atıyor
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yönetttiği en güzel maçlardan birtanesiydi. İsabetli ve cesur kararlar verdi.Penaltı kesinlikle yoktu,kendini yere atıp hakemi aldatmaya çalıştığı için juventus lu futbolcu haklı olarak sarıkart gördü. Tebrikler Cüneyt ÇAKIR....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle