Şampiyonlar Ligi Tolga'yı bu fotoğrafla paylaştı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında Leipzig’i deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçta kalesinde devleşen Tolga Zengin gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Şampiyonlar Ligi Tolga'yı bu fotoğrafla paylaştı
Şampiyonlar Ligi Tolga'yı bu fotoğrafla paylaştı
GİRİŞ 07.12.2017 09:03 GÜNCELLEME 07.12.2017 10:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Leipzig'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı olan Tolga Zengin, en çok konuşulan isim oldu. 

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Leipzig maçında ortaya koyduğu performansla sahanın en iyilerinden biri oldu. Tolga, maçın her iki yarısında özellikle Timo Werner'in karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda çok önemli kurtarışlar yaparak takımının ayakta kalmasını sağladı.

TOLGA TARİHE GEÇTİ

Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir maçta en fazla kurtarış yapan Türk kaleci oldu. Daha önce Opta verilerine göre daha önce 2004 yılında Fenerbahçe Lyon maçında Rüştü Reçber 9 kurtarış yaparken, 2009'da ise Sinan Bolat Olympiakos - Standard Liege maçında yine 9 kurtarış yapmıştı. Tolga Zengin ise 10 kurtarışla bu alanda zirvede yer aldı.

Tolga Zengin'in bu başarısına Şampiyonlar Ligi'nin resmi sosyal medya hesabı da kayıtsız kalmadı ve karşılaşmada muhteşem performans gösteren Tolga Zengin’in resmini paylaştı.

İşte o paylaşım;

Muslera da müthiş performansa kayıtsız kalamadı!

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera da Tolga Zengin'in performansına kayıtsız kalmadı.

Sarı kırmızılı kaleci, Tolga Zengin'i Instagram'da takibe aldı.

Negredo'dan Kaptan'a jest

Karşılaşma boyunca kalesinde devleşen Tolga Zengin'e bir tebrik de İspanyol takım arkadaşı Negredo'dan geldi. Karşılaşmada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Negredo, maçın ardından Tolga Zengin'le olan fotoğrafını sosyal medya hesabından "Kaptan" yazarak paylaştı.

Babel maçın adamı seçti

Karşılaşmanın ardından Ryan Babel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kalesinde devleşen takım arkadaşı Tolga Zengin'i öven Babel, Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Harika sonuç Beşiktaş, maçın adamı Tolga!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlığına zaten lafımız yokta Tolga kaleci değil diyenlere en güzel cevabı verdin kaptan helal olsun
    Cevapla
  • OHRİD 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türke secde yakışır helal sana Tolga kardeşim
    Cevapla
  • nebi703 6 yıl önce Şikayet Et
    neden hep Türk takımlarının kalecileri var...
    Cevapla