Juventus - Porto maçının geniş özeti ve golü

Şampiyonlar Ligi son 16 turu Juventus - Porto maçı günün en çok konuşulanları listesine girdi. İtalya temsilcisi Juventus Portekiz temsilcisi Porto'yu evinde ağırladı. İşte Juventus - Porto maçının golleri ve geniş özeti

Juventus - Porto maçının geniş özeti ve golü
Juventus - Porto maçının geniş özeti ve golü
GİRİŞ 15.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 15.03.2017 09:04

Futbol severlerin ilgiyle takip ettiği Juventus - Porto maçı özetine haberimizin detayından ulaşabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında İtalyan devi Juventus, Portekiz temsilcisi Porto'yu ağırladı. Çeyrek finale kalma mücadelesi adeta nefes kesti. TRT 1 ekranlarında naklen yayınlanan Juventus - Porto maçını kaçıranlar için geniş özet yayınlandı. Aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak Juventus - Porto maçının özetini izleyebilirsiniz.

İşte Juventus - Porto maçının geniş özeti ve golleri - Tıkla

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Juventus kendi sahasında Porto ile karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanan İtalyan temsilcisi, ikinci maçta da rakibini tek golle geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Ev sahibi Juventus'ta Giorgio Chiellini ve Stefano Sturaro sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. İlk maçta kırmızı kart gören eski Galatasaraylı Alex Telles rövanş maçında forma giyemedi. 

İki takım arasında oynanan son 4 maçta Porto kazanamadı. Juventus 3 galibiyet alırken 1 maçta berabere bitti.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU

Estadio do Dragao Stadı'nda oynanan maçta Juventus'a galibiyeti getiren golleri 72'de Marko Pjeca, 74'te Dani Alves kaydetti.

Dani Alves, oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü attı ve Juventus adına farkı 2'ye çıkardı. Juventus, deplasmanda elde ettiği bu galibiyetin ardından rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

Porto forması giyen Alex Telles, 25 ve 27. dakikalarda gördüğü sarı kartla oyundan atıldı. 24 yaşındaki sol bekin kırmızı kart görmesinden sonra Porto, maçı 10 kişi tamamladı.