Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri belli oldu mu? - Ön elemede kesinleşen rakipler

Süper Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Lig'ine ön elemeler ile katılmaya hak kazanan Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde rakipleri netleşiyor. Sarı kanaryaların iki rakibi kesinleşirken muhtemel diğer rakipleri ise belli oldu. İşte o takımlar..

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde  rakipleri belli oldu mu? - Ön elemede kesinleşen rakipler
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri belli oldu mu? - Ön elemede kesinleşen rakipler
GİRİŞ 23.05.2016 12:04 GÜNCELLEME 23.05.2016 16:00

Süper Lig'de sezon başı yaptığı flaş transferlerle iddialı bir sezon geçireceğinin sinyalini veren fakan ligde iniş çıkışlı bir grafik sergileyerek kupayı Beşiktaş'a kaptıran dolayısı ile de taraftarı ile yıldızını küstüren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde başarıya odaklandı. Süper Lig'i ikinci sırada bitirerek Avrupa'nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme ile gidecek Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler?  Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ilk elemede 2, turu geçmesi durumunda ise 3 rakibi kesinleşti.işte o rakipler ve muhtemel olanlar..

FENERBAHÇE’NİN ÖN ELEME TURU RAKİPLERİ

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu bir yol bekliyor. Sarı­lacivertliler, Şampiyonlar Ligi gruplarına adım atabilmek için 2 eleme oynayacak. 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ve Ajax ile birlikte seri başı olması garanti olan sarı­lacivertlilerin muhtemel rakipleri Monaco ve Young Boys oldu. Belçika, Rusya ve Yunanistan'da devam eden ikincilik yarışı noktalandığında, Fenerbahçe'nin 3 rakibi daha belli olacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz 2016'da yapılacak kura çekimiyle belli olacak ve maçlar 26­27 Temmuz ile 3 Ağustos'ta tarihlerinde oynanacak. Sarı­lacivertliler turu geçmesi durumunda 4. ön eleme için 5 Ağustos'ta kura çekimine girecek ve maçlar 16­17 Ağustos ile 23­24 Ağustos'ta yapılacak.

F.BAHÇE'NİN 3. ÖN ELEME TURU'NDA RAKİPLERİ

Monaco (Fransa) ­ Kesinleşti
Young Boys (İsviçre) ­ Kesinleşti
Steaua Bükreş (Romanya) ­ Muhtemel
Rostov (Rusya) ­ Muhtemel
Panathinaikos (Yunanistan) ­ Muhtemel

PLAY­OFF TURUNDA RAKİPLERİ

Manchester City (İngiltere) ­ Kesinleşti
Porto (Poretkiz) ­ Kesinleşti
Villarreal (İspanya) ­ Kesinleşti
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ­ Muhtemel
Ajax (Hollanda) ­ Muhtemel

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz 2016'da yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Sarı-lacivertliler maçlarını 26-­27 Temmuz ile ­3 Ağustos'ta tarihlerinde oynanacak.
Sarı-lacivertliler turu geçmesi durumunda 4. ön eleme için 5 Ağustos'ta kura çekimine girecek ve maçlar 16­-17 Ağustos ile 23-­24 Ağustos'ta yapılacak.