PSV'den Rumen mültecilerle ilgili açıklama

PSV taraftarlarının, Madrid sokaklarındaki mültecilere yaptığı skandal davranışla ilgili PSV Kulübü'den açıklama geldi.

GİRİŞ 16.03.2016 20:42 GÜNCELLEME 16.03.2016 20:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid - PSV Eindhoven maçı öncesi Madrid sokaklarında PSV taraftarlarının yaptığı insanlık dışı davranışla ilgili Hollanda kulübünden açıklama geldi.

Kulübün Genel Menajeri Toon Gerbrands, resmi televizyon ve resmi site aracılığıyla yaptığı açıklamada bu olaya karışanların en kısa sürede bulunacağını ve kulüple ilişkilerinin kesileceğini söyledi.

İşte Genel Menajer Gerbrands'ın açıklaması

"PSV Eindhoven olarak Atletico Madrid maçı öncesi şahit olduğumuz, Rumen mültecilere Madrid sokaklarında yapılan davranışlarla kulübümüzün alakası yoktur. Bu insanlara yapılanlar ahlak ve etik kurallarla bağdaşmamaktadır. Kulübümüz, bu olayda yer alan şahısların peşine düşmüş bulunmakta. Yakalanmaları için elimizden geleni yapacağız. Görüntülerdeki şahısları bulduğumuzda başlarının ciddi şekilde belaya gireceğini bildirmek isteriz. Bu taraftarlar için stadyuma giriş yasağı olmak üzere çeşitli ciddi cezaların uygulanacağı garantisini verebilirim. Yeniden belirtmek isterim ki böyle insanlar ve böyle davranışların PSV Eindhoven çatısı altında yeri yoktur, asla olmayacaktır."

YORUMLAR 5
  • Mehmet02 8 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyetiniz buysa o insanlar dan beter olun b-a-t-ı<
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbol ahmakliginin gerceklik aynasindaki goruntusu. Spor bitmistir.
    Cevapla
  • insan02 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim ülkemde dilenci de olsa insan olması hasebiyle saygı duyulur. Hayatımda hiç bir dilenciyi rencide etmem Ancak siz bir grup insanlık yoksunu kişiler sizin insanlığınız, yerlere atılan o bozuk paralardan daha da bozuk ve daha dağınık.
    Cevapla
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    cunku bizde merhamet duygusu var
    Cevapla
  • müslüman kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    ahlak yoksunu batı .bu insanlari bu hale getirenler zaten batıydi. ama kimsenin ahi kimsede kalmaz .sabrediyrz elbet cihat olacak .o zamn görüşürüz!
    Cevapla