Van Gaal: Martial aptalca bir hareket yaptı!

Manchester United'ın Fransız golcüsü Anthony Martial, Şampiyonlar Ligi gecesinde hem kurban hem de kahraman oldu.

Van Gaal: Martial aptalca bir hareket yaptı!
Van Gaal: Martial aptalca bir hareket yaptı!
GİRİŞ 22.10.2015 13:44 GÜNCELLEME 22.10.2015 13:44

CSKA Moscow deplasmanında 1-1'lik beraberliğe razı olan Manchester United'da, yenen golün baş sorumlusu Anthony Martial, 65. dakikadaki şık kafa vuruşuyla kendini affettirdi.

Genç yıldız, 15. dakikada ceza sahası içinde topa elle müdahalesi nedeniyle penaltıya sebebiyet verirken, beyaz noktanın başına geçen Roman Eremenko'nun vuruşunu kaleci David de Gea kurtarsa da dönen topu Seydou Doumbia tamamladı.

Fildişi Sahilli yıldız, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 18. maçında 13. kez fileleri havalandırırken, bu gollerden 6'sını İngiliz temsilcilere karşı kaydetti.

Bu arada, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kullanılan toplam 20 penaltıdan sadece 12'si golle sonuçlandı.

65. dakikada sahneye çıkarak takımına beraberliği getiren Anthony Martial ise, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 10. maçında ilk kez gol sevinci yaşayıp siftah yaptı.

Transferi için ödenen astronomik ücret nedeniyle çok konuşulan 20 yaşındaki futbolcu, Kırmızı Şeytanlar'daki 5. golünü kaydetti.

Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Anthony Martial aptalca bir hareket yaptı. Ancak o da bir insan ve bazen böyle şeyler olur. Bu yüzden 'kızgınlık' doğru kelime değil. Belki 'hayal kırıklığı' diyebiliriz. İlk kez başına böyle bir şey geldiğini söyledi" ifadelerini kullandı.