Stoilov: Maçı bizim kazanmamız gerekiyordu

Astana takımı teknik direktörü Stanimir Stoilov, Galatasaray maçında skordan memnun olduğunu ancak kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Stoilov: Maçı bizim kazanmamız gerekiyordu
Stoilov: Maçı bizim kazanmamız gerekiyordu
GİRİŞ 30.09.2015 23:06 GÜNCELLEME 30.09.2015 23:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Astana Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Bulgar teknik adam, ilk yarıda baskı altında olduklarını belirterek, "Astana takımı için tarihi bir maçtı. İlk yarı büyük baskı altındaydık. Buna rağmen iyi oynadık, pozisyonlar bulduk ama atamadık. Yediğimiz goller de çok kolaydı. Aslında 2-2'lik skordan memnunum ama oyuna baktığımızda bizim kazanmamız gerekiyordu" diye konuştu.

İkinci yarıda gösterdikleri iyi performansa değinen Stoilov, "Devre arasında oyuncularıma 'Sabredin, gergin olmaya gerek yok. Rahat olun ve her zamanki futbolu gösterin' dedim. İkinci yarı istediğimizi sahaya yansıttık, pozisyonlara girdik ama maalesef maç 2-2 bitti" ifadelerini kullandı.

Stanimir Stoilov, ilk yarıdaki gerginliklerinin tarihi bir maç oynamalarından kaynaklandığını vurgulayarak, "Gerginlik oyundan kaynaklanan bir şey değildi. Astana bir tarih yazıyor. Onun getirdiği bir baskı vardı" şeklinde görüş belirtti.

Bir soru üzerine Türk Telekom Arena'daki atmosferi iyi bildiğini aktaran Stoilov, "Türkiye'de futbol oynadığım için stattaki atmosferi iyi biliyorum. Buradaki de fena değildi. Taraftarlara teşekkür ederim. Belki taraftar desteği olmasaydı, bu maçı böyle bitiremezdik" değerlendirmesinde bulundu. 

Galatasaray, Atletico Madrid ve Benfica'da forma giyen futbolcular ile kendi takımının oyuncuları arasında sınıf farkı olduğuna değinen Bulgar teknik adam, bu takımlarla karşılaştıkça kendilerini geliştireceklerini söyledi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Denge 8 yıl önce Şikayet Et
    Adama bak ya 4 gol atılmış 3 nü gs atıyor hamzaya rağmen kimse bahsetmiyor ama kötü hakeme rağmen zor kurtuldunuz stoilov efendi
    Cevapla