Ujfalusi'den yıllar sonra gelen tarihi itiraf!

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde sa­lı gü­nü At­le­ti­co Mad­rid ile karşılaşacağı maç öncesi Ujfalusi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ujfalusi'den yıllar sonra gelen tarihi itiraf!
Ujfalusi'den yıllar sonra gelen tarihi itiraf!
GİRİŞ 09.09.2015 15:02 GÜNCELLEME 09.09.2015 15:02

Eski Çek savunma oyuncusu, Atletico forması giydiği 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 maçında Galatasaray’a karşı oynamıştı.

İspanya’da 1-1 biten maçın rövanşında Atletico Madrid, İstanbul’da 2-1 galip gelerek adını yarı finale yazdırmıştı. Ancak Türkiye’de oynanan karşılaşmada Madridli Perea’nın ceza sahası içinde topa elle müdahalesine penaltı vermeyen maçın hakemi Rocchi’ye büyük tepkiler gelmişti. 

"ÇOK GÜÇLÜLER" 

Bu karşılaşma ile ilgili Ujfalusi‘den tarihi bir itiraf geldi. Tomas, “Çok iyi hatırlıyorum. Perea topa eliyle dokundu. Kesin penaltıydı. 5. hakem 3 metre uzaklıktaydı. Ama görmedi. Yarı finale çıkıp, sonrasında ise UEFA kupasını kazanmıştık. Hakem Galatasaray’la oynadığımız maçta hata yaptı­” diye konuştu.

Galatasaray’ın Atletico karşısında kesinlikle kazanmak için oynayacağını ifade eden Ujfalusi, “Atletico Madrid gerçekten çok güçlü bir ekip. Çok kaliteli oyuncuları var. Bence Atletico, İstanbul’da kaybetmez. Berabere kalmaları gruptan birlikte çıkmaları adına iyi bir başlangıç olabilir” ifadelerini kullandı. Atletico Madrid maçı için Galatasaray’a uyarılarda da bulunan tecrübeli futbol adamı “Koke gerçekten formda. Godin kornerlerde çok tehlikeli. İyi yükseliyor ve golü atıyor. Jackson Martinez, Torres, Grieezman, Correa, Vietto gerçekten çok güçlüler” diye konuştu. 

KAYNAK: BUGÜN