Apoel - Barcelona maçı sonucu, özeti ve golleri

Barcelona deplasmanda Apoel'i 4-0 ile geçti. Messi hat-trick yaparak geceye damga vurdu. İşte Apoel Barcelona maçının özeti ve golleri

Apoel - Barcelona maçı sonucu, özeti ve golleri
Apoel - Barcelona maçı sonucu, özeti ve golleri
GİRİŞ 26.11.2014 09:43 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:43

Barcelona, deplasmanda Apoel ile karşılaştı. Lefkoşa'da oynanan maçta Messi 3 gol atarak Şampiyonlar Ligi'nin en çok gol atan oyuncusu oldu. Barcelona Apoel'i 4-0 ile geçerek, rahat bir galibiyet almış oldu.

EFSANE İSMİN REKORUNU TARİHE GÖMDÜ

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Luis Suarez, 38, 58 ve 88. dakikalarda Lionel Messi attı. Messi, bu gollerle Devler Ligi'ndeki gol sayısını 74'e çıkartarak Raul Gonzalez'a ait olan 71 gollük Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncu ünvanını, tek başına ele geçirdi.

Barcelona'da Rafinha 35 ve 70. dakikalarda, APOEL'den Joao Guilherme ise 54 ve 84. dakikalarda gördükleri çift sarı kartlarla hakem Gianluca Rocchi tarafından oyundan ihraç edildiler. Ayrıca, geçtiğimiz sezon Sivasspor'da oynayan Rafik Djebbour da 79. dakikada APOEL formasıyla oyuna dahil oldu. 

Barcelona bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltti ve lider PSG'yi takibini sürdürdü. APOEL ise 1 puanda kaldı ve UEFA Avrupa Ligi ümidini son haftaya taşıdı. Barcelona gelecek hafta ParisSaint-Germain'ı Camp Nou'da ağırlayacak. APOEL ise Amsterdam Arena'da Ajax'ın konuğu olacak.

Apoel - Barcelona maçının sonucu, özeti ve golleri için tıklayın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL