G.Saraylıları gururlandıracak açıklama!

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

G.Saraylıları gururlandıracak açıklama!
G.Saraylıları gururlandıracak açıklama!
GİRİŞ 29.09.2014 09:42 GÜNCELLEME 29.09.2014 12:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya futbolunun yıldız ismi, son Dünya şampiyonu Mesut Özil, "Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor" dedi.

Arsenal-Galatasaray maçı hakkındaki düşünceleri sorulması üzerine, "Öncelikle, Galatasaray Avrupa’nın en büyük takımlarından birisi. Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor. Bir de biliyor musunuz, Galatasaray Avrupa’da çok farklı oynuyor. Her sene Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Bazen o kadar iyi oynuyorlar ki, maçta ne olacağını kestiremiyorsunuz. Bunu İstanbul’daki Real Madrid maçında da yaşadık. Ama unutmayalım ki, Arsenal olarak evimizde oynuyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız ve bunun için savaşacağız." dedi.

"ASLAN, KRAL GİBİDİR"

Neden aslan dövmesi yaptırdığı sorusuna ise Özil, "Aslanı biraz kendime benzetiyorum. Ailesini sever korur. Adeta kral gibidir. Ne istediğini çok iyi bilir ve bu hedefe ulaşmak için hiç kimseden çekinmez. Başkalarının sözünü dinlemez, kendi yoluna gider. Bir şeyi isterse sormaz, yapar. Bu özellikleri taşıdığım için aslan dövmesi yaptırdım. Başka bir yerlere çekilmesini istemem." dedi

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • fener 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi tanısa öyle demezdi
    Cevapla
  • bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    feneri tanıyan kimse yok ki o tanısın. feneri uefadaki kel herife sor o iyi tanıtıyor.
    Cevapla
  • BİLAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Mesut adamları iyice yağlayıp bayağı gevşetmişsin.Aynı taktiği eleme maçlarında Vahid hocada yaptı ama hocaya çok tepki gösterdi bazı cahiller.
    Cevapla