Conte'nin bir ağlamadığı kaldı!

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, temsilcimiz Galatasaray'a 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikleri mücadele sonrasında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Conte'nin bir ağlamadığı kaldı!
Conte'nin bir ağlamadığı kaldı!
GİRİŞ 11.12.2013 21:39 GÜNCELLEME 11.12.2013 21:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

"Mancini de tehlikeli dedi"

"Biz kesinlikle bu maçın ertelenmesini istedik ve UEFA delegeleri ile maç öncesinde bir araya geldik. Kimse bizi dinlemedi. Mancini, bu maçın oynanmasının tehlikeli olacağını söyledi ve ben de ona katıldım. İngilizcemin bu kadar kötü olduğunu sanmıyorum"

"Hakeme maç oynanmasın dedim"

"Devre arasında hakemin yanına tekrar gittim ve bu şartlar altında maçın oynanmasının güvenli olmadığını belirttim. Didier Drogba da iki takım için de aynı şartların geçerli olduğunu söyledi. Ancak ben bunun böyle olmadığını söyledim, çünkü biz futbol oynamaya çalışıyorduk"

"Oyuncularımı kutluyorum"

"Oyuncularımı kutlamalıyım, bizim korkunç bir şekilde cezalandırıldığımız durumda, futbol kavgasına dönmüş bir durumda her şeylerini verdiler."

"Hayatı zorlaştırdık"

"Bizim hatamız, son maçta kalarak, burada aynısını oynamamız. Düzgün bir zemin ile eminim ki, oyunumuzu oynayabilirdik. Bu şartları tahmin edemedik, bu yüzden benim bakış açıma göre elenmemiz adil değil. Ancak biz de hayatı kendimiz için zorlaştırdık."

"Pogba Sneijder'i takip etsydi..."

"Sneijder'in attığı golde yanlış olan bir sürü şey vardı. Pogba Sneijder'i takip etmeliydi. 3'e 3 pozisyon her zamana tehlikelidir ve devre arasında ben oyuncularımıza ekstra bir adamımızın defansta olmasının önemli olduğunu söyledim"

"Çamur tarlası..."

"Çamur tarlasında oynanan bir maçtan bahsediyoruz. Olay çime geldiğimde de konuşacak bir şey yok. Beni sinirlendiren dün maçın hakemi maçı erteledi, çünkü oynamanın tehlikeli olduğunu söyledi. Bugün ise bir anda tehlikeli olmadı. Belki İngilizcemi geliştirmeliyim. Hakem beni iyi anlamamış olabilir."

YORUMLAR 2
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    İşine geldiği gibi konuşuyor. İtalya'daki maçta uydurma bir penaltıdan maçı kurtardılar.O maç da Galatasaray'ımızın hakkıydı.O zaman hakemi eleştirmeyen Conte, yenilgiye kılıf arıyor.
    Cevapla
  • caferi tayyar 10 yıl önce Şikayet Et
    GARDAS. Italya da yemyesil cimlerin uzerinde, kendi sahaniz da ,o kadar taraftarinizin onunde yenemediniz simdi burda utanmasaniz aglayacaksiniz.. Orda yenmis olsan konus istedigin kadar ama ayip birazcik ta onur ve gurur olmali demi juventus gibi bir takimda.. Yani biz burdan beraberlik alirdik mi demek istiyon?? ee gene hava iste.. Sen kendi sahanda 2 gol zaten yemissin berabere kalmissin neyin muhabbetini yapiyorsun.. Soyle olsaydi boyle olsaydi falan diye.. Bende diyorum ki saha normal olsaydi belki de 3 gol yicektin Gs den.. oyle keskeler boyleler soyleler le olmuyo maalesef futbol.. Biz turkiye olarak hala anlayamadik diye yaniyorduk ama.. goruyorum ki tek anlayamayan bizler degiliz..
    Cevapla