Milli Takım için skandal iddia! Oruç tutan milli futbolcuya yemek verilmemiş

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, katıldığı bir Youtube yayınında, Ermanistan maçı öncesi Milli Takım kampında Abdülkadir Ömür'e iftar vaktinde yemek verilmediğini iddia etti.

GİRİŞ 31.03.2023 12:22 GÜNCELLEME 31.03.2023 16:05
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

Gazeteci Mehmet Ayan, katıldığı bir Youtube yayınında konuyla alakalı Milli Takım kampında Abdülkadir Ömür'e iftar vaktinde yemek verilmediğini iddia etti.

Ayan konuyla ilgili "Ramazan'ın birinci günü Erivan'da saat 19:22'de iftar vakti, Abdülkadir Ömür yemek almaya gidiyor. Vermiyorlar, çünkü milli takımın yemek saati değil. Vermeyenler milli takımın disiplin organizasyonu. Diyorlar ki yemek saati 19.30, öncesinde alamazsın" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ayan'ın 'Bu söylediğim bilgidir' diyerek anlattığı olay sosyal medyada tekrar tartışılmaya başlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

Kamp kadrosuna çağrılan Abdülkadir Ömür, Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının kadrosunda ise yer almamıştı.

Kuntz iddiaları yalanlamıştı!

A Milli Takım, Euro 2024 Elemeleri D grubunda Ermenistan ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maç öncesi çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştı.

Teknik Direktör Stefan Kuntz'un, Ermenistan maçında kadroya alınmayan Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ve Schalke'li Mehmet Can Aydın'ı oruçlu olmaları nedeniyle kadrodan çıkartmış, taktik idmanda 11'de yer alan Kerem Aktürkoğlu’nun da bu nedenden ötürü yedek bıraktığı iddia edilmişti.

Kuntz maçtan sonra bu konuyla ilgili konuşarak, "Eğer kadroyu belirlerken oruçlu olmaları niteliğinde karar verdiysem bunu nerden bilebiliyorsunuz? Doğru olan, A Milli Takım'daki çoğu oyuncu oruçluydu. Oyuncularımızın oruç tutmalarını destekliyorum. Performansa dayalı olarak kadromu seçiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Son olarak Hırvatistan maçından sonra yine bu konuda soru sorulması üzerine Alman teknik adam "Ramazan'a saygı duyuyorum. Kesinlikle öyle bir durum yok. Bu yüzde yüz bir yalan" demişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 144
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    bu Türk milli takımı değil demek ki Alman B milli takımı
    Cevapla
  • Recep5428 11 ay önce Şikayet Et
    Koskoca Türk milli takımında sadece 1 kişi mi oruçluydu, 8 dk için mi bu kadar tantana, biz bütün oruç tutanlar hiç mi orucumuzu geç açtığımız olmuyor. Oruç doğal olarak Allah ile kul arasında olan bir ibadet. Gizli olması makbul olandır. 8 dk için bu kadar konuşulması en çok da oruçlunun orucuna zarar verir.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 11 ay önce Şikayet Et
    Dinsiz takımdan zaten ne hayır gelir. En fazla köy takımlarını yenebiliyorlar zaten.
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    iftar 19:22 yemek saati 19:30. yani arada 8 dakika var. çok da sorun edilmemeli. Ki haberin doğru olduğu da şüpheli zaten
    Cevapla
  • Resgiller 11 ay önce Şikayet Et
    Türk milli takımı benim için bitmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle