İrfan Buz'dan hakeme: 'Helal olsun'

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 08.04.2018 21:57 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İrfan Buz, yan hakemin verdiği Fenerbahçe'nin ilk golünün altını çizerken, hakemi de çok sert bir dille eleştirdi.

Tecrübeli teknik adam ilk olarak hakemin o pozisyonu görme ihtimali olmadığını söylerken ''Dengeli gitti. Ben özetleri gördüm. Sadece bizim 2 pozisyonumuzu gördüm. Takım savunmasını iyi yapan bir takım olarak buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Gole kadar her şey bizim lehimize gidiyordu.

Gole gelelim... Ben şunu iddia ediyorum, yan hakemin duruştan dolayı o pozisyonu görme şansı yok. 5 santim gol, helal olsun... Yani müsabakada böyle bir golle geri düşmek... Fenerbahçe baskı altında diyorlar, biz neyiz? Baskı altında değil miyiz? Sen kalkıp o pozisyonda gol veriyorsun. maçı değiştiriyorsun. Biz de ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Maçın seyri değişiyor. 0-0 devam eden maçta daha fazla risk alacak Fenerbahçe, biz de pozisyon bulacağız. Maçın seyrini 5 santim ve yan hakemin duruşu ile değiştirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Duruşundan mümkün değil görmesi. Tebrik ediyorum, başka bir şey demiyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

Buz son olarak ligdeki durumlarıyla ilgili ''Biz devam edeceğiz mücadelemize. Biz de analiz edeceğiz. İçerideki Trabzonspor maçını hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz. Mücadele etmek durumundayız ve bunu da yapacağız. 6 maç... Biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Biz kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz. Bu bir gerçek. Biz maç maç bakıyoruz. Onlar da kazanmak isteyecektir, biz de 3 puan almak istiyoruz'' dedi.

YORUMLAR 19
  • Normal bu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin derbiler başta olmak üzere nasıl kollandigini dünya biliyor hoca. Sen iyi de kötü de oynasan hakemler feneri kollayacak zaten. Sen fazla dusunup uzme kendini.
    Cevapla
  • Kafayıyemişmemiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam oradan göremezmişde falanda filan da metin şentürk gördü kalecinin gol olduğunu top dışardamı olucaktı. Ne saçma sapan açıklama akla mizana ters
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir sene Beşiktas çizgiyi geçmeyen topla şampiyon oldu. Fener'in şampiyonluğu gitti.Medya yazmaz bunları.
    Cevapla
  • Boş konuşma 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın son 2 fenerbahçe maçında sadece 4 penaltısı ve attığı 1 nizami gol sayılmadı. Fenerbahçeyi 2 kere sahadan sildik ama hakemlerle tarihi farktan kurtuldunuz. Gelup de iftira atma birader.
    Cevapla
  • Körfez 5 yıl önce Şikayet Et
    şuan karabükten hariç ligin en kötü oyununu oynuyorsunuz, maç boyunca 1 isabetli şutunuz var, iki pası yapamıyorsunuz,sürekli geri yaslanıyorsunuz ve hakemin doğru verdiği karara itiraz ediyorsunuz nasıl bir mantık, yahu adam doğru karar vermiş...
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    çoçuk dahi gol değil diyor çizgiyi geçmemiş yakışmaz hakem hatası çok var moral önemli o gol olursa zaten mağlüb olursun büyük takımlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle