İrfan Buz: Penaltıların hepsi net!

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü İrfan Buz, alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İrfan Buz: Penaltıların hepsi net!
İrfan Buz: Penaltıların hepsi net!
GİRİŞ 10.12.2017 17:07 GÜNCELLEME 10.12.2017 17:07

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Buz, iç sahadaki iyi performanslarını sürdürdüklerine dikkati çekti.

Buz, bulundukları pozisyon nedeniyle her maçın kendileri için önemli olduğuna işaret ederek, "Bir puanla buraya geldik, 14 puan yaptık. İçerideki serimizi devam ettirmek istedik. Kırmızı hattın üstüne çıkma adına çok önemli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ilk devresindeki oyundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Buz, şöyle konuştu:

"Rakibin eksikleri vardı ancak çok inatçı bir karaktere sahipler. Futbolda hep ciddi olmanız gerekiyor. İlk devre çok iyi futbol oynadık, 3-0 öne geçtik. Bu sezon hiç penaltı kazanamamıştık. Hepsi de net. İkinci devre ise skoru koruma adına zaman zaman geriye çekildik. Yine de 4. golü bulabilirdik. Rakibin de iyi pozisyonları vardı. Karcemarskas gerçekten birkaç pozisyonu çok iyi çıkardı. Futbolcularımı kutluyorum. Deplasmanda da gereken puanları bundan sonra almaya çalışacağız.