Oyuncularına "fazla atmayın" mı dedi?

Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, Bursaspor maçında skor 4-0'a geldikten sonra "ileri çıkmayın" hareketinin nedenini anlattı.

Oyuncularına "fazla atmayın" mı dedi?
Oyuncularına "fazla atmayın" mı dedi?
GİRİŞ 12.12.2015 01:11 GÜNCELLEME 12.12.2015 01:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Müsabakanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu vurgulayan Akçay, özellikle rakip savunmanın arkasına sarkmada başarılı olduklarını dile getirerek, "Final paslarındaki kalitemiz de bu akşam iyiydi. Bunlar istek ve arzuyla birleşince, bu müsabakayı lehimize çevirdik. Ancak ligde 18 puana ulaşmak bizim çin yeterli değil" değerlendirmesinde bulundu.

"İleri çıkmayın" şeklinde hareket yaptınız. Bunun nedeni neydi?"

Bir gazetecinin, "Maçın son bölümlerinde oyuncularınıza, "ileri çıkmayın" şeklinde hareket yaptınız. Bunun nedeni neydi?" soruna ise Akçay, şu yanıtı verdi:

"Maçta 4-0 galip olmamıza rağmen şansla ilgili bir takım şeyler bugüne kadar yanımızda olmadı. Bursaspor gibi bir rakiple oynuyorsanız, saygı duymak zorundasınız. Rakip riske girdi, çift forvete döndü. Bursaspor'un kalitesine saygı duymak, maçı endişeyle takip etmek lazım. Sonuçta karşınızdaki rakip Bursaspor. Öyle elinizi kolunuzu sallayarak maç kazanamazsınız."

Ersel Uzgur: "Özür diliyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur ise maça ilişkin, çok üzgün olduklarını söyledi.

Uzgur, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Osmanlıspor'un kontratak bir futbol sergileyeceğini tahmin ettiklerini ve buna göre önlemler almaya çalıştıklarını kaydetti.

Erken yedikleri gollerin oyun planlarını bozduğunu dile getiren Uzgur, buna reaksiyon göstermek isterken üçüncü golü de kalelerinde gördüklerini ve takım olarak demoralize olduklarını aktardı.

Uzgur, maçın ikinci yarısında bu kötü durumdan kurtulmayı denediklerini anlatarak, "Bulduğumuz az sayıda pozisyonu değerlediremeyip, kalemizde gol gördük. Bu durumda olmak son derece üzücü. Bizi sevenleri üzdüğümüzü biliyoruz ve onlardan özür diliyoruz. Bu futbolcularla buraya geldik. Buradan bizi çıkaracak olanlar da yine bu arkadaşlar" diye konuştu.

 

YORUMLAR 2
  • GARİPADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Sağlam gitti de ne oldu ??? aynı tas aynı hamam!! Ertuğrul döneminde daha iyiydi takım!!!
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah Ertuğrul'u mumla ararsınız emi !
    Cevapla