Milli sporcular Rio'da aç kaldı!

Olimpiyat Köyü'nde yemekleri yetersiz bulan sporcularımız, dışarıdan takviye yapılması yasak olduğu için çareyi hamburgerciye gitmekte buldu

Milli sporcular Rio'da aç kaldı!
Milli sporcular Rio'da aç kaldı!
GİRİŞ 08.08.2016 12:56 GÜNCELLEME 08.08.2016 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Görkemli bir açılış töreni ile önceki gün start alan Rio Olimpiyatları'nda sporcularımızın beslenme konusunda büyük sıkıntı çektiği ortaya çıktı.

Dün Olimpiyat Köyü'ne moral ziyaretinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a yemeklerin kalitesizliği konusunda şikayetlerini ileten Ay-Yıldızlı sporcular, dışarıdan da yiyecek getirmenin yasak olması nedeniyle köyün dışında bulunan fastfood restorantlarına gidip hamburger ve pizza gibi hazır yemekler tüketmek zorunda kaldıklarını belirttiler.

KILIÇ: MORALLER YÜKSEK

Öte yandan ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, köyde bulunan sporcularımızın morallerinin yüksek olduğunu belirterek "Olimpiyat Köyü'ne tam olarak yerleşmiş vaziyetteler. Kafilede yer alan tüm ekibimiz, onlara gereken desteği vermek adına büyük çaba harcıyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • faruk koçinkağ 7 yıl önce Şikayet Et
    federasyon başkanı yıldırım ülke için ter döken sporcuların karnını doyurmaya paranız bittimi paraları fatih terim ve öğrencilerine yettimiştir umarım ki ac da kalmadılar rezil federasyon
    Cevapla