Avcı: Bizim için iyi bir hazırlık oldu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çek Cumhuriyeti'ne 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

GİRİŞ 07.02.2013 09:52 GÜNCELLEME 07.02.2013 09:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çek Cumhuriyeti'ne 2 - 0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, Mart ayında oynayacakları Dünya Kupası grup eleme karşılaşmaları öncesinde iyi bir sınav geçirdiklerini söyledi.

Oyunu iki etapta değerlendirmek gerektiğini belirten Avcı, ''Oyunun başında basit bir hatadan gol yedik. İlk yarıda Mevlüt ve orta saha arasında 35 metrelik bir boşluk bıraktık. Rakibe de temas etmeyince soyunma odasına iki farklı yenik girdik. İkinci yarıda orta sahanın katkısıyla, son beş maçta kaybetmeyen, dokuz maçta dört gole izin veren Çek'lere karşı altı net pozisyon ürettik. Çizgiden çıkardıkları toplar oldu. Kaybetmek üzücü, ancak bu maç bizim için iyi bir hazırlık oldu'' dedi.

Avcı, Selçuk İnan'la ilgili bir soruya ise, ''Selçuk, Romanya ve Macaristan maçlarında sakatlığı nedeniyle oynamadı. Sadece Hollanda önünde taktiksel nedenlerle kendisiyle başlamadık. Onun bugünkü performansından çok memnunum'' yanıtını verdi.

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Michal Bilek ise şöyle konuştu:

''Golleri erken bulmamız işimizi çok kolaylaştırdı. Türkiye'nin ikinci yarıda üzerimize geleceğini biliyorduk. Kontrollü oynadık ve kazandık. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle aramızda olmayan Rosicky'ye süre verdik. O da ilk yarıda ataklarımızı iyi yönlendirdi. Geri dönüşüyle bizi sevindirdi. Manisa kentine ilk kez geldik. Stattaki atmosfer müthişti. Böyle bir seyirci önünde oynamak bizi de ateşledi''

YORUMLAR 1
  • xmenbln 11 yıl önce Şikayet Et
    bize 3 messi gelse yine birsey olmaz .... takim ruhu kaybomus bir takimimiz maalesef ... biz yine icimize kapilip .... gs´mi- fb´mi- ts´mu - bjk´mi en büyük takim oldgunu kavga gürültü ile tartisip sokak kavgasi ile piskolojik bozuklulugumuz küfürle bastiralim .... ab´ye nasil kimse istemiyor :-) ortadogu sampiyonlugumuz olur ama bak :-) katar-arabistan-irak-iran-suriye ... bunlarla mac yapalim sampiyon oluruz insallllaahhhh :-) ... gavurlarla isimiz ne :-)
    Cevapla