ABD'de korkutan olay! Millilere eşlik eden konvoyda kaza: Görevliler yardıma koştu
2026 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da futbolculara otele kadar eşlik eden konvoyda motosikletli polis otoyolda kaza yaptı.
- A Milli Takım, 2026 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Arizona Athletic Grounds'ta antrenman yaptıktan sonra otobüslerle tesislerden ayrıldı.
- Antrenman sonrası konvoydaki motosikletli polis kaza geçirerek hafif yaralandı ve olay yerine ambulans ile itfaiye ekipleri sevk edildi.
2026 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, ABD'deki Arizona Athletic Grounds'ta gerçekleştirdiği antrenmanın ardından 2 otobüsle tesislerden ayrıldı. Ay-yıldızlı ekibe otele kadar eşlik eden konvoydaki motosikletli polis otoyolda kaza yaptı.
Arizona Athletic Grounds'taki antrenmanın ardından 2 otobüsle tesislerden ayrılan A Milli Futbol Takımı, otoyolda yaşanan kaza sebebiyle yaklaşık 15 dakika bekledi.

BİR POLİS MEMURU HAFİF YARALANDI
A Milli Futbol Takımı'na antrenman tesislerinden otele kadar eşlik eden konvoydaki motosikletli polis kaza yaptı, bir polis memuru hafif yaralandı.
Bölgedeki polis ekipleri otoyol trafiğini durdururken, itfaiye ve ambulans araçları da bölgeye sevk edildi.
Yaralanan polis memuruna ilk müdahale olay yerinde yapılırken, milli takım kafilesinde yer alan görevliler de yardım etmek için araçtan indi.

-
Cayci 2 saat önce Şikayet EtAllah nazarlardan korusun yiğitlerimizi.Beğen Toplam 16 beğeni