TFF açıkladı! A Milli Takım'da Romanya maçı sonrası Semih Kılıçsoy kararı
TFF, Semih Kılıçsoy'un Romanya maçının ardından Hırvatistan karşılaşması için Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna geçtiğini açıkladı.
- Semih Kılıçsoy'un Romanya ile oynanan maçın ardından Ümit Milli Takımı aday kadrosuna dahil edildiği açıklandı.
- Bu gelişme, Kılıçsoy'un performansının değerlendirilmesi ve gelecekteki maçlar için takımda yer alması açısından önemli bir adım olarak görülüyor.
- Kosova maçı öncesi Semih'le ilgili alınan bu karar sosyal medyada gündem oldu.
TFF, Semih Kılıçsoy'un Romanya ile oynanan karşılaşmanın ardından Hırvatistan maçı için Ümit Milli Takım aday kadrosuna geçiş yaptığını açıkladı. Semih, 31 Mart'ta Kosova ile oynanacak play-off finalinde A Milli Takım kadrosunda olmayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
A Milli Takımımızın 2026 FIFA Dünya Kupası play-off maçları için A Millî Takım aday kadrosuna davet edilen Semih Kılıçsoy, dün Romanya ile oynanan karşılaşmanın ardından Ümit Millî Takım aday kadrosuna geçiş yaptı. 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası finallerine gidebilmek için Hırvatistan ile grup liderliği mücadelesi veren ve maç fazlasıyla 1. sırada yer alan Ümit Millî Takımımız, rakibiyle 31 Mart'ta deplasmanda kritik öneme sahip bir müsabakaya çıkacak. Osijek kentindeki Opus Arena'da oynanacak maç, TSİ 18.30'da başlayacak.

ÜMİT MİLLİ TAKIM'IN MAÇI NE ZAMAN?
Ümit Milli Takımımız, 31 Mart Salı günü Osijek şehrinde Hırvatistan ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 18.30'da başlayacak. Ay-Yıldızlılar, 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda maç fazlasıyla lider durumda bulunuyor. Milli Takımımızın Hırvatistan ile Trabzon'da oynadığı eleme grubunun ilk maçı 1-1 eşitlikle sona ermişti.
Teknik Direktör Egemen Korkmaz yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Hırvatistan, Macaristan, Litvanya ve Ukrayna ile mücadele ediyor.
Ümit Milli Takımımızın Hırvatistan maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Jankat Yılmaz (Eyüpspor), Deniz Ertaş (Tümosan Konyaspor), Deniz Dilmen (Pendikspor)
Defans: Ayberk Karapo (Manisa FK), Mertcan Ayhan (FC Schalke 04), Berkay Yılmaz (1.FC Nürnberg), Emirhan Başyiğit (Sivasspor), Hamza Güreler (RAMS Başakşehir), Yiğit Efe Demir (Fenerbahçe A.Ş.), Yasin Özcan (Beşiktaş), Ada İbik (Manisa FK)
Orta Saha: Demir Ege Tıknaz (SC Braga), Eyüp Aydın (Kasımpaşa), Barış Kalaycı (Fatih Karagümrük), Emirhan İlkhan (Torino), Baran Ali Gezek (Eyüpspor), Emre Demir (Sakaryaspor)
Forvet: Livan Burcu (1.FC Union Berlin), Başar Önal (NEC Nijmegen), Melih Bostan (Sakaryaspor), Cihan Çanak (Gençlerbirliği), Ali Habeşoğlu (Bodrum FK), Mustafa Erhan Hekimoğlu (Beşiktaş)
-
vatandaş 50 dakika önce Şikayet Etsemihin oynaması için real madride falanmı gitmesi gerekiyor..kerem sahada çay kahve içiyor nerdeyse ama hala oynuyor..Beğen Toplam 4 beğeni
-
Cem 57 dakika önce Şikayet EtNe saçma yorumlar Hiç Galatasaray lı yok Hakeden kazansın formayıBeğen
-
Gültepeli Bjk 1 saat önce Şikayet EtNiye olmasın yaa herkez A Milli olucakdiye bi kanunmu varr gençlerde Milli değilmiiBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etyaw bu gara gargalar gerçekten bi alemBeğen
-
GALATALI 1 saat önce Şikayet EtOğlanı küstürecek bu gidişle...Beğen