Babası Türk annesi Afrikalı! Milli Takım'ın yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı

Türkiye U18 Milli Takımı, Cebelitarık’ı 7-0 mağlup etti. Karşılaşmaya attığı 2 golle Thierry Karadeniz damga vurdu.

Babası Türk annesi Afrikalı! Milli Takım'ın yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı
Babası Türk annesi Afrikalı! Milli Takım'ın yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı
GİRİŞ 25.03.2026 15:13 GÜNCELLEME 25.03.2026 15:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye U18 Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası B Grubu ilk maçında Cebelitarık'ı 7-0 mağlup etti. İlk kez milli formayı giyen Thierry Karadeniz, 7 dakikada 2 gol atarak maça damga vurdu.

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen yetenekleriyle dikkat çeken Thierry Karadeniz, Almanya'da dünyaya geldi. Babası Türk annesi Afrikalı olan Karadeniz, Köln altyapısında forma giyiyor.

Kariyerini Köln U19 takımında sürdüren Thierry, geçtiğimiz sezon U17 seviyesinde 5 gol kaydetti. Bu sezon ise U19 takımında 19 maçta görev alarak 2 gol attı.

Asıl mevkisi sol kanat olan Thierry Karadeniz, sağ kanat ve hücum hattının farklı bölgelerinde de görev yapabiliyor. 1.79 boyundaki genç oyuncu, hızı ve teknik kapasitesiyle öne çıkıyor.

 

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 1
  • Camoha 1 saat önce Şikayet Et
    Evet dün seyrettim maçı. Bu genç çok iş yapar.
    Cevapla