Sahada tansiyon yükseldi! İtalyan efsane İsrailli futbolcuya haddini bildirdi
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Gennaro Gattuso, İsrailli futbolcuyla saha içerisinde tartıştı. Ünlü teknik adam, maçtan önce İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamlara tepki göstermişti.
Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda İtalya, deplasmanda İsrail ile karşılaştı. 9 gol atılan ve gergin geçen maçı İtalya 5-4 kazandı. Karşılaşmanın ardından saha içerisinde tansiyon yükseldi.
GATTUSO'DAN İSRAİLLİ FUTBOLCUYA: ÇENENİ KAPAT!
İtalya Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun, İsrailli futbolcuya 'Çeneni kapat' diye bağırdığı görüldü.
Gattuso maçtan önce yaptığı konuşmada İsrail'in, Filistin'deki katliamlarına tepki göstermişti.
"İSRAİL İLE MAÇ OYNUYOR OLUŞUMUZ ÜZÜCÜ"
“İsrail ile maç oynuyor oluşumuz bile üzücü, ben barış yanlısı bir adamım.” diyen Gattuso, "Ben barış adamıyım ve en kötüsü sivillerin ve çocukların çektikleri acıları görmek. Bizim grubumuzda olmaları bizim için büyük bir şanssızlıktı. Ama durum böyle, biz buradayız ve inanılmaz bir şey oluyor. Bunlar acı şeylerdir. Daha fazlasını söyleyemem." ifadelerini kullandı.
-
Cem kartal 12 dakika önce Şikayet EtTaktire şayansın gattızo müslümanım diyenleri geride bıraktın vicdanenBeğen
-
Yabancı 45 dakika önce Şikayet EtHelal olsun sana cesur adamsın. Kendini Müslüman görenler ders alsın sendenBeğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtRabbim hidayetini nasip eylesin inşaAllah Gattuso olsun müslimBeğen Toplam 12 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etisraili spor musabakalarindan neden çıkarmıyorlarBeğen Toplam 3 beğeni
-
Kamil Dönmez 1 saat önce Şikayet Etİsrail'in Avrupa ülkelerinin düzenlediği organizasyonlarda ne işi var? Bir kere Avrupa'da değil. Ayrıca İsrail alınıyorsa Ürdün, Lübnan, Suriye de katılabilmeli. Onların da İsrail'in yanında, Akdenize kıyısı varBeğen Toplam 6 beğeni