Halil Umut Meler'in kararına tepki yağıyor! 'Anlaşılamaz'

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan İsviçre - Danimarka maçında İsviçre'nin 3. golünü iptal eden Halil Umut Meler ve hakem ekibine tepki yağıyor.

Halil Umut Meler'in kararına tepki yağıyor! 'Anlaşılamaz'
Halil Umut Meler'in kararına tepki yağıyor! 'Anlaşılamaz'
GİRİŞ 18.10.2024 10:36 GÜNCELLEME 18.10.2024 12:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar Ligi'nde İsviçre ve Danimarka 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 74. dakikasında İsviçre'nin attığı gol Halil Umut Meler tarafından iptal edildi. 

Meler'in iptal ettiği gol İsviçre cephesinde eleştirilere sebep oldu. İsviçre'nin attığı golde, topun oyun alanının dışından geldiği yönünde karar veren Meler'e, eski hakem Urs Meier tepki gösterdi.

HAKEMİN POZİSYONU YANLIŞ!

Blick'e pozisyonu değerlendiren eski hakem Urs Meier, Meler'in yardımcısına uyduğunu belirtti ve yardımcı hakem İbrahim Çağlar Uyarcan'ın korner atılırken pozisyonunun yanlış olduğunu vurguladı.

Meier değerlendirmesinde, Uyarcan'ın korner atışı yapıldığı sırada yanlış açıda bulunduğunu, bunun anlaşılamaz bir durum olduğunu belirtti.

EN BÜYÜK KANIT OLARAK GÖSTERİLDİ

Danimarka kalecisi Kaspar Schmeichel'ın yediği gole itiraz etmemesinin, topun dışardan gelmediğine en büyük kanıt olarak gösterildi.

İsviçre'nin hakem hatası nedeniyle 3 puanla sahadan ayrılamadığı belirtildi.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Bizim milli maçları yönetenler çok mu doğru yapıyor Hatırlamıyor msn milli maçta takımın tamamına sarı kart verdi kesmedi yedeklere de gösterdi
    Cevapla
  • Osman 2 saat önce Şikayet Et
    Her nedense bizden biri sivrilip Dünyada isim yaparsa içerdeki kanı bozuk sok itleri kudurmuş gibi oluyorlar Almanya’da ki skandalı esgeçtini malum hakemin vermiş olduğu kararı federasyon iptal etti hangimiz bunları yazdınız veya haber yaptınız Halil umut meler dörtlük bir maç yönetti neden bu hakem bozuntusunun Dünya kupası maçındaki kasti kararından dolayı ihraç edildiğini unutunuzmu
    Cevapla
  • Hayrettin 2 saat önce Şikayet Et
    Kaleci hakemden daha iyi bir yerde değil ki çıkıp çıkmadığını görebilsin.
    Cevapla
  • İsmail 2 saat önce Şikayet Et
    Aslında iyi olmuş... Bu tür bir açıklama bana ağır gelse de, Avrupa-Dünya kupaları maçlarında kulüp ve Milli Takımlar bazında yaşadığımız faciaları dillendiremeyenler şimdi adamlık yapıp dürüstlük dersi vermeye kalkmasınlar. Dürüstlük dersi verebilmek için önce İNSAN sonra ahlaklı ve ön yargısız olmak zorundadır. İnsan olmanın vasıflarından biride hataya açık olmalarıdır....
    Cevapla
  • Millet 2 saat önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle