Norveç'te hezimet! Ümit Milli Takım farklı kaybetti

Ümit Milli Takım, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında deplasmanda Norveç'e 5-1 mağlup oldu.

Norveç'te hezimet! Ümit Milli Takım farklı kaybetti
Norveç'te hezimet! Ümit Milli Takım farklı kaybetti
GİRİŞ 15.10.2024 22:19 GÜNCELLEME 15.10.2024 23:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ümit Milli Takımı, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemeleri 10’uncu ve son maçında deplasmanda Norveç ile karşı karşıya geldi.

Stavanger'de Viking Stadyumu'nda oynanan mücadelede Belçikalı hakem Lothar D'hondt düdük çaldı. Lothar D'hondt’un yardımcılıklarını ise Romain Devillers ile Nico Claes üstlendi.

Karşılaşmayı ev sahibi Norveç, 5-1’lik skorla kazandı.

Norveç’e galibiyeti getiren golleri 20’nci dakikada penaltıdan Kristian Arnstad, 33’üncü dakikada Lasse Nordas, 53 ile 68’inci dakikada Andreas Schjelderup ve 60’ıncı dakikada Sindre Egeli kaydetti. Ümit Milli Takım’ın tek golünü ise 90+2’nci dakikada Ali Akman attı.

Bu sonucun ardından eleme grubunda son maçını oynayan Ay-yıldızlılar, grubunu 13 puanla dördüncü sırada tamamladı. İtalya grup lideri olarak finallere adını yazdırırken, Norveç grup ikincisi oldu ve play-off maçları oynamaya hak kazandı.



Norveç: 5 - Türkiye: 1

Stat: Viking

Hakemler: Lothar D'hondt, Romain Devillers, Nico Claes (Belçika)

Norveç: Tangvk, Helland, Guddal, Ostrom, Lovik (Dk. 77 Edh), Arnstad, Nypan (Dk. 64 Hansen-Aaroen), Schjelderup, Egeli (Dk. 84 Aasgaard), Mvuka (Dk. 63 Oppegard), Nordas (Dk. 77 Melkersen)

Türkiye: Emre Bilgin, Metehan Baltacı, Serdar Saatçı (Dk. 46 Emin Bayram), Ahmetcan Kaplan, Yasin Özcan, Ayberk Karapo (Dk. 69 Burak İnce), Yunus Emre Konak (Dk. 46 Ömer Faruk Beyaz), Bartuğ Elmaz, Aral Şimşir (Dk. 46 Uğur Yıldız), Erencan Yardımcı, Poyraz Yıldırım (Dk. 69 Ali Akman)

Goller: Dk. 20 Arnstad, Dk. 33 Nordas (Penaltıdan), Dk. 53 ve 68 Schjelderup, Dk. 61 Egeli (Norveç), Dk. 90+2 Ali Akman (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 22 Ayberk Karapo, Dk. 72 Ahmetcan Kaplan (Türkiye), Dk. 26 Arnstad (Norveç)

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    ne oldu üçgün önce göklere cikariyordunuz
    Cevapla
  • Sakin 4 saat önce Şikayet Et
    Sorun. Yok yurtdisinda ki çocukları A takıma koyarız büyük kulüpler Afrikalı latin topculari dolarları saçarak getiriyorlar ülkeye zaten
    Cevapla
  • Aslan 4 saat önce Şikayet Et
    Gökhan Gönül den teknik direktör olmaz
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 4 saat önce Şikayet Et
    Bizde bu kadar genç oyuncu varmıymış ya, hayret! Yabancı oyunculardan oluşan takımlarımızda altyapı var mı? Bence yok olsa Norveç'ten 5 yemezdiler.
    Cevapla
  • vatan 4 saat önce Şikayet Et
    yabancı hayranı kulüp ve federasyona hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle