Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de manşetlerde!

Portekiz basını İzlanda karşısında 1 gol, 1 asistle A Milli Takımımız'ın galibiyetinde başrolü oynayan yıldız futbolcunun performansını övdü.

GİRİŞ 15.10.2024 10:09 GÜNCELLEME 15.10.2024 10:35
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da Kerem Aktürkoğlu'nun, İzlanda deplasmanındaki performansı Portekiz'de manşetleri süsledi.



SAPO: "Aktürkoğlu'ndan Türkiye'yi İzlanda karşısında galibiyete taşıyan muhteşem gol"

SAPO'da yer alan haberde Kerem Aktürkoğlu'nun 90+5. dakikada attığı golden övgiyle söz edildi. Ayrıca milli futbolcunun Arda Güler'in attığı golde kaleciye yaptığı baskıya da ayrı parantez açıldı.



ZERO ZERO: "Türkiye, Aktürkoğlu'nun muhteşem golüyle 4. Grup'ta liderliğini sürdürdü"

Maçta normal sürenin bitmesine 10 dakikadan az kala 3 golün gelmesinde düello olarak bahseden Zero Zero, Kerem Aktürkoğlu'nun skoru belirleyen golüne ise "Harika" yakıştırmasını yaptı.



DESPORTO AO MINUTO: "Aktürkoğlu yeteneğiyle maça damga vurdu"

Desporto Ao Minuto'da Kerem Aktürkoğlu'nun 1 gol ve 1 asistle maça damga vurduğu belirtildi.


O JOGO: "Aktürkoğlu'nun asisti ve golü Türkiye'ye zafer kazandırdı"

O Jogo'da ise Kerem Aktürkoğlu'nun maça etkisini, "Kaleciye baskı yapan Benficalı oyuncu, pasını kestikten sonra topu Arda Güler'e vererek 88. dakikada skoru 3-2 yaptı. 90'+5'te muhteşem bir şutla finali 4-2 yaptı." ifadeleriyle anlatıldı.



A BOLA: "Gecenin en güzel anı Kerem Aktürkoğlu'nun ayaklarından geldi"

Kerem Aktürkoğlu'nun A Milli Takım'ın galibiyetinde belirleyici isim olduğunu belirten A Bola, milli futbolcunun golüne geniş yer aldı. Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle ilgili olarak, "Gecenin en güzel anı Kerem Aktürkoğlu'nun ayaklarından geldi . Benfica'nın golcüsü 90+5'te harika bir gol atarak maçın skorunu belirledi." denildi.



RECORD: "Aktürkoğlu gösteri yapıyor"

Record, Kerem Aktürkoğlu'nu maçın kahramanı ilan ederken, "Benfica'da gösterdiği muhteşem performansını A Milli Takım'a taşıdı. Aktürkoğlu, 1 gol ve 1 asistle 4-2'lik galibiyetin baş kahramanı oldu." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: SPORX
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • Atatürkçü 8 dakika önce Şikayet Et
    Kereme laf atanlara duyrulur
    Cevapla
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    Haberi portekiz basını yapmış gardaş
    Cevapla
  • Dede 37 dakika önce Şikayet Et
    Milli takim 11 futbolcu ve yedeklrrden olusuyor.Ayrica kahveci macin kaderine etki ettim.Ama buradan sadece bir futbolcuyu Haber yaparsaniz diyerlerine haksizluk yapmis olursunuz
    Cevapla
  • Misafir 38 dakika önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin inşallah herşey den önce iyi bir insan ve katillere zalimlere dik duran bir kardeşimiz helal olsun ona onunla gurur duyuyoruz
    Cevapla
  • Misafir 43 dakika önce Şikayet Et
    maşallah subhanallah vallahi türkiye sevdalısı bu kerem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle