Hami Mandıralı'ya milli takım görevi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine Hami Mandıralı'nın getirildiğini açıkladı.

Hami Mandıralı'ya milli takım görevi!
Hami Mandıralı'ya milli takım görevi!
GİRİŞ 03.10.2024 15:57 GÜNCELLEME 03.10.2024 15:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Genç Milli Takımlar Teşkilatı'nda yaptığı organizasyon çalışmaları kapsamında, Hami Mandıralı'yı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirme kararı aldı.

Yeniden TFF bünyesine dönmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Hami Mandıralı, "Burası bizim kalbimiz, ruhumuz, ailemiz, yuvamız. Hayatımızda milli takımdan önemli hiçbir şey yok. Profesyonel yaşamda birçok önemli konu vardır ama milli takım daima birinci sıradadır. Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü olarak göreve geldiğim için çok mutluyum. Mevcut antrenörlerimiz ile beraber çok çalışarak, milli takımlarımıza yeni kimlikler ve figürler kazandırmaya uğraş vereceğiz. Her bölgeyi tarayacağız ve araştıracağız. Bize gelen bütün oyuncularla ilgili bilgi ve haberleri yerinde görüp değerlendirmeye gayret göstereceğiz. İnşallah ekibimiz ile beraber güzel işlere imza atacağız" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • SözünÖzü 1 saat önce Şikayet Et
    Seni duyanda Hami ilk defa milli takımlarda görev alyor sanacak yaşın yetmiyorsa araştır bak ümit milli takım teknik direktörlüğü yaptığını görürsün
    Cevapla
  • Mahmut 1 saat önce Şikayet Et
    Hami Mandıralı nın göreve gelmesi neden birilerini bu kadar rahatsız eder? Sizin derdiniz futbolun kalitesi falan değil sizin derdiniz Trabzon düşmanlığı.
    Cevapla
  • ali 1 saat önce Şikayet Et
    çıkarın bütün fbjkileri . temizlensin biraz.
    Cevapla
  • 19TC1071 1 saat önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun, karekterli biri, inşaallah katkı sağlar.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 saat önce Şikayet Et
    Bu TFF başkanı da Trabzonlu, bu da hemşehrilerini dolduruyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle