Galatasaray'da yokları oynayan Ziyech, milli takımda yıldızlaştı

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ve sezona iyi başlayamayan Hakim Ziyech, ülkesi Fas'ın Gabon'u 4-1 mağlup ettiği maçta iki gol birden kaydetti.

GİRİŞ 07.09.2024 10:35 GÜNCELLEME 07.09.2024 10:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri B Grubu'nda yıldız oyuncunun formasını giydiği Fas, evinde Gabon ile karşılaştı.

Stade d'Agadir'de oynanan maçı Fas 4-1'lik skorla galip tamamlarken goller; 10. ve 26. dakikalarda iki farklı penaltıdan Hakim Ziyech, 59. dakikada Brahim Diaz ve 82. dakikada Ayoub El-Kaabi'den geldi.

Gabon'un tek golünü ise 40. dakikada penaltıdan Pierre-Emerick Aubameyang kaydetti. Ayrıca Marsilya forması giyen Aubameyang, 16. dakikada bir penaltı atışından da sonuç alamadı.



EN NESYRI FORMA GİYMEDİ

Fas'ta forma giyen Galatasaraylı Hakim Ziyech karşılaşmada 75 dakika forma giyerken, Fenerbahçeli Sofyan Amrabat 90 dakika görev yaptı. Fenerbahçeli bir diğer isim Youssef En-Nesyri ise maçta forma giymedi.

Bu sonuçla birlikte Fas gruba 3 puanla başlarken, Gabon puansız kaldı

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • esedullah 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamı oynatacak bir sistem lazım. Hagi gibi yetenekli bir futbolcu. Zahayı da heba ettik. Okan hocayı beğeniyorum artık üst düzey olduğunu düşünüyorum ama bu afamları anlayamaması oynatamaması benim için eksi yazar.
    Cevapla
  • katibb 1 hafta önce Şikayet Et
    katılıyorum.. Hakim Ziyech transferi yattı zaten. Okan hocanın kafasındaki sisteme oturur inşallah. o zaman bu adamın yeteneklerinden faydalanabiliriz..
    Cevapla
  • Dnzli Ehlibeyt drnğ 1 hafta önce Şikayet Et
    Penaltidan 2 gol atmış yıldızlaştı diyonuz bide
    Cevapla
  • Murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Medya oynattırmıyor ve onun yolunda giden yönetici ve teknik heyet.
    Cevapla
  • Fırat Yazıcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence hoca iyi değil.Çünkü giden bütün futbolcular gittikleri kulüpte yıldızlaşıyorlar.Hoca yetersiz.Yıldız oyuncuları iyi oynatmak için lider vasıflı bir teknik direktör lazım.
    Cevapla
  • elestiri 1 hafta önce Şikayet Et
    penaltidan 80 yasindaki babamda atat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle