Ümit Milli Takım gruptan çıkma şansını kaybetti

Ümit Milli Takım, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında İstanbul’da karşılaştığı İrlanda Cumhuriyeti'ne 1-0 mağlup oldu. Ay-yıldızlılar bu mağlubiyetle gruptan çıkma şansını kaybetti.

Ümit Milli Takım gruptan çıkma şansını kaybetti
Ümit Milli Takım gruptan çıkma şansını kaybetti
GİRİŞ 06.09.2024 21:57 GÜNCELLEME 06.09.2024 21:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında Ümit Milli Takım, İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. İstanbul’da Esenler Erok Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Belarus Futbol Federasyonu’ndan Amine Kourgheli yönetti. İrlanda Cumhuriyeti'ne karşı sahadan 1-0 mağlup ayrılan Ay-yıldızlılar, gruptan çıkma şansını kaybetti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin 84. dakikasında Hodge’nin kendi yarı sahasından kazandığı topla birlikte ilerledikten sonra ceza yayı üzerinden verdiği ara pasta topa yönelen Curtis’in ceza sahası içi sağ çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlağı filelere buluştu.

Milliler, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme aşamalarında 10 Eylül Salı günü deplasmanda San Marino ile karşılaşacak.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Özkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, geleceğin A millî takımı abilerini takip ediyorlar.???
    Cevapla
  • Osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Şişiriyoruz şişiriyoruz... Hak etmeleri lazım önce bu kutsal formayı. Çok paralar çok büyük imkanlar sunuyoruz. İnanın bizi yenen İrlanda'ya bizim bu çocuklara verilen imkanın yarısı verilmiyordur.
    Cevapla
  • Uğur 1 hafta önce Şikayet Et
    Normal mi bu !!!! el kadar İrlanda bizi yeniyor bir de kendi sahamızda !!!
    Cevapla
  • babadem7 1 hafta önce Şikayet Et
    Sistem, sisteme bağlı düzen, düzene bağlı disiplin ve oyun içinde en önemlisi fizik kondisyon olmadığı sürece sadece jenerasyon bekler dururuz.
    Cevapla
  • Abdülhakim 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamlar nerdeyse son sırada bitirdiler İrlanda ya bile kaybettiler bunlardan hiç bişi olmaZ hepsini degiştirir adam gibi adam istersen 2lig 3 ligden sağlam adamları oynadık bakalım başari gelecekmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle