Hamit Altıntop tepki çeken sözlerine açıklık getirdi!

TFF A Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop, "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok." ifadesine açıklık getirdi.

GİRİŞ 08.08.2024 14:05 GÜNCELLEME 08.08.2024 14:05
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Eski TFF A Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop, beIN SPORTS'ta Gün Ortası programına konuk oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan Altıntop, geçtiğimiz aylarda "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok." ifadesine de açıklık getirdi.

"DOĞRU BİR CÜMLE OLMADIĞINI KABUL EDİYORUM"

Altıntop kullandığı ifadeyle ilgili, "Ben bunun doğru bir cümle olmadığını kabul ediyorum. Ama içeriğiyle ilgili aynı fikirdeyim. Bahsetmek istediğim konu aslında şu: Mesai yapmış, dünyayı görmüş ve kendine bunu dert etmiş insanlardan faydalanması gerektiğine inandığımı söylemek istedim. Tabi ki biz de insanoğluyuz bizde de birikiyor ama benimle mesai yapan ve benim samimiyetime güvenen insanların bunun böyle olmadığını görmesi gerektiğine inanıyorum." dedi.



HAMİT ALTINTOP NE DEMİŞTİ? 

L1 Üçgen YouTube kanalına konuşan Hamit Altıntop'un tepki çeken açıklamaları şöyle:

"BENİM TÜRK FUTBOLUNA, TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI OLDUĞU KADAR İHTİYACIM YOK"

"Böyle bir dünya olabilir mi? Böyle bir şey olması mümkün değil. Bu kabul edilecek bir şey değil. Biz 85 milyon insanı temsil ediyoruz. Menajerler öyle yapıyormuş, böyle yapıyormuş. O zaman ben şirket kurayım. Allah korusun işbirlikleri yapayım, ona göre oyuncular gelsin, kadroyu kurayım. Ona göre hoca gelsin. Öyle bir şey olamaz. Benim gönlüm ve vicdanım rahat. Kişi işi kendinden bilir muhabbeti var ya. Ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı twitterda şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umrumda değil. Almanya'da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 75
  • harbi 1 ay önce Şikayet Et
    seni altıntop eden türk futboluydu yürrüüü nereye gidersen git
    Cevapla
  • Sadri 1 ay önce Şikayet Et
    Yanlış doğrusu Alman futbolu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    biz alışkınız olum baştacı ettigimizin ihanetine kaybeden sen ve senin gibiler olur bu Millet adam göklerde çıkartır olmayanı da yerin dibine sokar
    Cevapla
  • PINAR 1 ay önce Şikayet Et
    Güle güle. Senin gibilere ihtiyaç yok.
    Cevapla
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Biz dünya kupasında yarı final oynarken senmi vardın hamit efendi git şimdi top topla almanyada işini bedava yapmıyorsun yediğin kaba tükürme
    Cevapla
  • Nusret 1 ay önce Şikayet Et
    Almanya'da yaşa buradan gidebilirsiniz by
    Cevapla
  • Gurbetci_50 1 ay önce Şikayet Et
    Fasistlik yapma. Oda insan. Milli takima cok hizmeti var. Bu kadar yuklenmeyin. Yabanci muamelesi yapmak senin haddine degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle