Cristiano Ronaldo'nun futbolu neden bırakmadığı belli oldu!

Bir dönemin ünlü golcüsü Adrian Mutu, 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun birkaç yıl daha futbol oynamaya devam edeceğini ileri sürdü. Mutu, Ronaldo'yu futbolculuk kariyerini sürdürmesi için motive eden hedefini de açıkladı.

Cristiano Ronaldo'nun futbolu neden bırakmadığı belli oldu!
Cristiano Ronaldo'nun futbolu neden bırakmadığı belli oldu!
GİRİŞ 08.07.2024 13:37 GÜNCELLEME 08.07.2024 13:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu Adrian Mutu, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun 39 yaşında olmasına rağmen neden Futbol oynamaya devam ettiğini açıkladı.

"OĞLUYLA AYNI TAKIMDA OYNAMAK İSTİYOR"

Rumen basınından IAM Sport'a konuşan Mutu, geçtiğimiz mayıs ayında Suudi Arabistan'da Ronaldo ile görüşme fırsatı bulduğunu belirterek, Portekizli futbolcunun kramponlarını asmadan önce oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda forma giymek istediğini söyledi.

"AL-NASSR'DA BU HEDEF MÜMKÜN"

Bu hedefin, Ronaldo'yu futbol oynamak için motive ettiğini vurgulayan Rumen futbol adamı, "Onun asıl motivasyonu bu. Oğluyla resmi bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden vazgeçmiyor. Al-Nassr'da bu mümkün, eğer başka bir takımda olsaydı bilmiyorum. Real Madrid'de ise durum daha zor olurdu" ifadelerini kullandı.

17 Haziran 2010'da doğan Cristiano Ronaldo Jr., 14 yaşına yeni girdi ve Al-Nassr'ın genç takımlarında forma giyiyor. Bu durum Ronaldo'nun birkaç yıl daha futbolculuk kariyerini sürdüreceğini gösteriyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mert 1 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo'nun bir.planı yok,küresel sermaye,2026 Abd dünya kupasında Messi ile onu karşı karşıya getirecek olay bu.
    Cevapla
  • ERDO61 1 ay önce Şikayet Et
    Ağzı burnu sürekli yamuluyor, tuhaf tuhaf mimikler yaparak son derece itici bir profil oluşturuyor. En iyisi bir an önce futbolu bırakması.
    Cevapla
  • mmtz 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan adam 260 milyon dolar para alıyor yıllık ne oğluyla aynı takımında oynamaktan bahsediyorsunuz asıl motivasyon o
    Cevapla