Arda Güler'den Montella paylaşımı!

Türkiye, EURO 2024'te F Grubu ikinci maçında Portekiz'e mağlup oldu. Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabında iki paylaşım yaptı.

Arda Güler'den Montella paylaşımı!
Arda Güler'den Montella paylaşımı!
GİRİŞ 23.06.2024 00:40 GÜNCELLEME 23.06.2024 00:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla 3 puanda kalan Kırmızı-Beyazlılar grupta ikinci sırada yer alırken, puanını altıya yükselten Portekiz liderlik koltuğuna oturdu.

Arda Güler kararı eleştirildi

Vincenzo Montella, Portekiz maçında Arda Güler'e ilk 11'de forma şansı vermemesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Karşılaşmanın ardından Arda Güler, Instagram hesabından iki paylaşımda bulundu.

Montella ile fotoğrafını paylaştı

Arda Güler, ilk paylaşımında Portekiz maçındaki ilk 11 tercihiyle eleştirilerin odağındaki Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile olan bir fotoğrafına yer verdi.

"Bu takıma inanmaktan vazgeçmeyin"

Genç yıldız, ikinci paylaşımında ise Milli Takım'dan takım arkadaşlarının yer aldığı bir fotoğrafla birlikte şu sözlere yer verdi: "Bu takıma inanmaktan ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin çünkü biz son dakikaya kadar ülkemiz için savaşmayı bırakmayacağız"

"Sakatlık riski vardı"

Vincenzo Montella, Türkiye-Portekiz karşılaşmasının ardından Arda Güler'in maça ilk 11'de başlamamasını şu sözlerle açıklamıştı: "Arda konusuna gelince, o konuda üzgünüm. Hakikaten yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken, almasak mı diye düşündüm. Ama 3-0'da belki bir gol atarız düşüncesi oyuna almama sebep oldu"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • taban 4 gün önce Şikayet Et
    Arda'nın oynamama sebebi bence Real Madrid'in izin vermemesi.Ben öyledir diye düşünüyorum.40 yaşındaki futbolcular yorulmuyor,20 yaşındaki futbolcuda yorgunluk belirtisi var diyerek oynatılmıyor.Düşündürücü...
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    az gerçekçi olmak lazım arda 90 dakikalik maç cikarabilecek durumda değil zaten kazanamayacagimiz bir maç için bence doğru bir karar ilk 11de alsada 70de oyundan almak zorunda kalacakdi
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    Arda gibi genç ve dinamik bir oyuncuyu oynatmamak çok ama çok aptalca. yine maalesef olan ülkemin milyonlarca dolarına oldu. bu adamı turnuvadan sonra kovacaksın ve paralar da boşa gidecek. sanki yerli hoca yokmuş gibi gittiniz ruhsuz bir adamı aldınız yazık ya. hakikaten yazık.
    Cevapla
  • Can Karacurun 4 gün önce Şikayet Et
    belki bir gol atıp 1 yada 3 puan alacağını sanıyor zaar zavallı monti.
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    İsmail yüksek de oyuna girdikten sonra fark yarattı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle