Vincenzo Montella: Bir şeyler ters gidince ilk düşman teknik direktör oluyor!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.06.2024 21:22 GÜNCELLEME 23.06.2024 10:22
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0 kaybettiğimiz Portekiz maçı sonrası açıklamalar yaptı. Montella; Arda Güler, Altay Bayındır ve İsmail Yüksek tercihlerine değindi.

Vincenzo Montella şöyle konuştu:

"İLK 20 DAKİKA BİZ DAHA İYİYDİK"

"Genel olarak fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. İlk 20 dakika biz daha iyiydik. Böyle maçlarda ilk dakikalarda golü bulmazsanız sonra daha zor oluyor. İlk gol sonrası moralimiz düştü. Toparladık derken ikinci gol... Toparlamaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik."

ALTAY BAYINDIR KARARI

"3 kalecimiz de çok iyi. Altay; İtalya, Galler ve Almanya maçlarında çok iyiydi. Biz bu sabah sakatlıkla uyandık, bu yüzden böyle bir karar aldık."

"SONUÇLAR KÖTÜ OLUNCA İLK DÜŞMAN HOCA OLUR"

"Sonuçlar kötü olunca ilk düşman milli takım hocası oluyor bunun farkındayım. Karar verirken bildiklerimi uyguluyorum."

İSMAİL YÜKSEK

"İsmail büyük bir sakatlıktan geliyor. Hazır değil derken 90 dakika çıkarmaya hazır değil. Bu yüzden zaman verdik."

ARDA GÜLER TERCİHİ

"Arda konusunda gerçekten üzgünüm. Arda gerçekten yorgundu ve sakatlık riski vardı. Hatta maça almasam mı diye düşündüm. Bir gol atarız düşüncesiyle onu oyuna aldım."

"ÖZ GÜVENİMİZ EKSİLMEDİ, DEVAM"

"Yolumuz daha uzun. Birbirimize güveniyoruz. O yüzden öz güvenimiz hiçbir şekilde eksilmedi, devam."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Burhan 3 gün önce Şikayet Et
    Herkes Ligdeki takımının sahaya çıkan ekibini görüyor en az sekiz tane YABANCI var.Bunlar Gol atıyor bizlerde seviniyoruz.Onlar bizim Takımımızı Şampiyon yapıyorlar bizler çok seviniyoruz.Yapmışken MİLLİ TAKIMADA SEKİZ DOKUZ TANE YABANCIYLA ÇIKARIN gol atsınlar.Başka ÇARE YOK.Bu kafayla bu kadar.Milleeeettt kendine gel kendineeeee
    Cevapla
  • Burhan 3 gün önce Şikayet Et
    Yahu çekilişte gruba düşen Takımları daha sahaya çıkmadan eledik.Sonra İkinci tur filan derken finali şununla oynarız dedik.Yalanmı? Tüm Spor Medyası millileri pofpoflaya pofpoflaya adamların ayakları yerden kesildi.Buda Millet olarak hoşumuza gitti ve gidiyorda.YALANMI? Değil.Gerçek ortada ve biz SUÇLUYU ARIYORUZ.Suçlu BİZİZ.Şu Lanet olası huyundan vaz geçip GERÇEKÇİ ve DÜRÜST olalım.
    Cevapla
  • ayhan 4 gün önce Şikayet Et
    TFF yönetimi acilen değişmeli. Forvetsiz takım. can uzunu çağırmıyorsun yunus akgünü ilk 11 oynatıyorsun. 1 senedir oynamayan kaleciyi milli kaleci diye kaleye koymuşsun.mertle uğurcan ne güne duruyor. mert müldür müthiş oynuyor ikinci maç kesiyorsun. dortmundda salih özcan gibi adam var oraya kaanı çekmişsin. ahmetcan kaplanı oynatmayacaksan niye çağırdın.bu sametin ne özelliği var.
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    Derhal yerli ve milli bir teknik direktör olmalı
    Cevapla
  • Bur bilen 4 gün önce Şikayet Et
    Türkiye 'nin defansta da savunmada da hatalı kadro seçimi maalesef acı sonu getirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle