Milli Takım'da Arda Güler idmana katılmadı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.

Milli Takım'da Arda Güler idmana katılmadı
Milli Takım'da Arda Güler idmana katılmadı
GİRİŞ 20.06.2024 23:02 GÜNCELLEME 20.06.2024 23:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Barsinghausen'deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Fitness salonunda yapılan ısınma bölümünün ardından oyuncular sahaya geçti. Topla ısınmayla başlayan antrenmanda taktik çalışmalar gerçekleştirildi ve son kısımda çift kaleli taktik oyun oynandı.

Yorgun olduğu gerekçesiyle dinlendirilen Arda Güler idmana katılmazken, tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci de takımdan ayrı çalıştı.

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da idmanı izledi.

Ay-yıldızlı ekip, yarın TSİ 17.15'te hava yoluyla Hannover'den Dortmund'a geçecek. A Milli Takım oyuncuları, Türkiye-Portekiz maçının oynanacağı BVB Stadyumu'nda TSİ 20.45'te bir yürüyüş yapacak. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ise TSİ 21.00'de stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Mustafa.. 5 gün önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına bırakın oynasın portekize karşı oynamayacak ta kime karşı oynayacak
    Cevapla
  • muşi dayı 6 gün önce Şikayet Et
    golden sonra dizlerinin üzerinde kaymak çok tehlikeli Mert Müldür maçı tamamlayamadı ,Arda da yine sıkıntı geçmiş zaman da bir çok örneği var halen daha aynı hata yapılıyor.
    Cevapla
  • kemal 6 gün önce Şikayet Et
    yormayın çocuğu. iktisatlı kullanın real madrit gibi.
    Cevapla
  • En son osmanlı 6 gün önce Şikayet Et
    Eeee ne büyük haber adamın ne canı var ki zaten.yedek kala kala koşmayı unutmuş.. maçta 60 dakka koştumu sanki tesadüf topa vurdu o da gol oldu.. ordan 40 kere vursa Burak golü 10 tanesi anca kaleyi bulur.. yorgunmuş diğer topçular tatilden mi geldi ki onlar antrenman yapıyor da arda ağa istirahate bu nasıl saçma bir durumdur böyle vesselam...
    Cevapla
  • burak 6 gün önce Şikayet Et
    O be demek ya yorgun diye idmana katılmamamk mı yok ya öyle denmiştir inşallah sakatlık veya başka bir sıkıntısı yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle