Arda Güler'den paylaşım: "Türk'e durmak yaraşmaz"

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız ismi Arda Güler, 3-1 kazandığımız Gürcistan karşılaşmasında maçın oyuncusu seçildi. Öte yandan Arda Güler'in maç sonu paylaşımı büyük etkileşim aldı.

GİRİŞ 18.06.2024 22:29 GÜNCELLEME 19.06.2024 10:38
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye, EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Milli takımın 3-1 kazandığı maçta Arda Güler jeneriklik bir gole imza attı.

Arda Güler müsabaka sonrası UEFA tarafından maçın oyuncusu seçildi.

Öte yandan Arda Güler maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türk'e durmak yaraşmaz" ifadelerini kullandı. Arda'nın bu paylaşımı büyük etkileşim aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • harbici 2 hafta önce Şikayet Et
    bir trol var bu ardayla ne alıp veremuyorsa ki bence kendi takımından çıkmadığı için kıskançlık krizine girmiş sürekli isim degistirip değiştirip aleyhte yorum yazıyor
    Cevapla
  • çağrıbey 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah nazarlardan korusun maşallah subhanallah arda bizim göz bebeğimiz
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok fazla şişiriliyor magazinleştiriliyor. Oysaki gol dışında takım oyununa bi katkısını göremedik evet yetenekli ama Kenan Yıldız daha aktifti ona göre bence haksızlık ediliyor
    Cevapla
  • Bahadır 2 hafta önce Şikayet Et
    Realin seni sportif direktör yapması lazım anlamıyor adamlar bu işden.Kardeşim bu çocuğun bi kaç yıl sonrasına tutuyor real bu çocuğu.Güçlenip biraz vücud geliştiği zaman bu kelimemi unutmazsın inşaallah, bu çocuk dünyanın sayılı topçularından olacak.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah milli takımını ve ardayı muzaffer etsin
    Cevapla
  • Vatansever 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamsın Kardeşim helal Olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle